Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Vijf natuurlijke haarproducten

Het is moeilijk om een goed product voor je haar te vinden die je haar niet beschadigt en die ook niet een fortuin kost. Het geld groeit immers niet aan de bomen en je wilt niet met haar rondlopen die zo erg beschadigd is dat het dun is geworden en nooit meer goed in model zit. Daarom kun je hier vijf natuurlijke haarproducten vinden die je haar mooi houden en niet beschadigen. Met deze producten hoef je je geen zorgen te maken, want je weet zeker dat er geen chemische troep in zit, omdat het natuurlijk uit de natuur komt. Het is puur natuur om het zo maar te zeggen.  Avocado. Het klinkt misschien gek, omdat je avocado meestal alleen in sushi eet of in een salade, maar toch is het zo: avocado helpt tegen pluizig haar. Je kunt hiervan een masker maken met water of melk. Als je dit elke week in je haar doet, zie je gelijk verschil! Weg met al die chemische onzin maskers.

 Eiwit. Het enige wat je nodig hebt zijn de eieren van de supermarkt. Je bespaart super veel geld door eiwit als een masker aan te brengen. Eiwit helpt namelijk tegen droog haar, maar ook tegen vettig. Dit is dus een goede vervanger van droogshampoo, bijvoorbeeld.

  1. Kappers in Delft stonden versteld toen een banaan meebracht naar hun kapsalon. Banaan zorgt er voor dat je haar gaat glanzen, en net een beetje extra volume krijgt. Kappers met het bordje ‘top haarverzorging Delft’ kunnen dit bordje zo weggooien.

 Vitamine E olie. Deze is dan wel misschien iets duurder dan de rest, maar het is zijn prijs helemaal waard. Vitamine E zorgt er voor dat je hoofdhuid gezond blijft. Hierdoor breekt haar minder snel af en krijg je minder snel last van grijze haren.

 Kokosolie. Dit zorgt voor glanzend en zacht haar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://onekappers.nl