Empress management services
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

De woning isoleren met kunststof kozijnen

Nu de winter is aangebroken, dalen de temperaturen aanzienlijk en blijft iedereen liever binnen dan dat er ook maar één voet buiten de deur gezet moet worden. De verwarming wordt dan ook op de hoogste stand gezet, dekentjes worden uit de kast getrokken en dikke sokken zijn een absolute must. Desondanks gaat de warme snel verloren in over het algemeen verouderde huizen met als gevolg dat de verwarming nóg een tandje harder moet gaan draaien en de energierekening oploopt. Jij zit inmiddels met je handen in het haar, want hoe zorg je er nu voor dat de warmte in huis blijft? Direct Een Kozijn weet in dat geval raad! Met de kunststof kozijnen van Direct Een Kozijn voorzie jij het huis namelijk van een hoge isolatiegraad en gaat er niet langer meer warmte verloren.

Zelf kozijnen configureren

Hoe bestel je de kunststof kozijnen op Direct Een Kozijn? Dat is een heel eenvoudig proces! Op de website van Direct Een Kozijn is het namelijk mogelijk om aan de hand van een configurator zelf kozijnen samen te stellen. Zo word je bijvoorbeeld gevraagd om basisgegevens in te vullen, waaronder de binnen- en buitenmaat van het kozijn en het type glas dat je graag zou willen. Dit glas wordt echter los geleverd, omdat de kans groot is dat het beschadigd wanneer deze vooraf is bevestigd in het frame. Verder is het mogelijk om een keuze te maken tussen een draai- of kiepraam en biedt Direct Een Kozijn verschillende kleuren en profielen. Aan het einde van het bestelproces wordt vervolgens direct de prijs van het kozijn getoond, waardoor je precies weet wat je kan verwachten.

Contact met Direct Een Kozijn?

Heb jij nog vragen over het samenstellen van kunststof raamkozijnen of het online kozijnen bestellen van Direct Een Kozijn? Neem dan een kijkje op de website van Direct Een Kozijn voor meer informatie!

 

https://directeenkozijn.nl/