Empress management services
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Dingen die je kunt doen in de corona tijd

Door Corona kunnen we al heel het jaar in beperkte maten genieten van het leven. Er mogen nog steeds een aantal dingen niet zoals uitgaan of met z’n alle weer naar de dierentuin. Overal zitten nog beperkingen of regeltjes aan. Het einde is echter wel in zicht en naar alle waarschijnlijkheid gaan we een leuke zomer tegemoet. Welke dingen kan ik nu al doen die leuk zijn in de corona tijd? Ik zal in deze blog een aantal voorbeelden geven van leuke activiteiten die je kan doen ook al is corona nog in volle gang.

Een drankje drinken
Je mag tegenwoordig weer rustig op een terrasje een drankje drinken. Dit is echter alleen wel maar tot 22:00 en met 2 personen max. Laat dit je niet tegenhouden! Een drankje met z’n tweeën doen kan altijd nog super leuk zijn. Ga lekker naar het café en geniet van een heerlijk koud biertje.

Een opblaasbubbelbad
Nog een manier om een beetje vreugde te creëren in de corona tijd is door middel van een opblaas jacuzzi. Met een opblaas bubbelbad kan je lekker met het hele gezin van heerlijke warme bubbels genieten. De ideale vervanger van het zwembad. Niet getreurd dat de zwembaden nog dichtzijn, want met de opblaasbare bubbelbaden kan je nog steeds lekker genieten met wat water pret.

Het strand
De laatste tip die ik ga geven, is ga lekker met z’n alle naar het strand. Nu alle zwembaden en indoor activiteiten nog verboden zijn, kan het een leuke optie zijn om naar het strand te gaan. Het strand is altijd leuk en als je je even verveelt of niks te doen hebt? Ga dan gewoon een wandeling op het strand maken, of als het lekker weer is neem een heerlijke verfrissende duik in de zee. En ga lekker zonnen en liggen op je handdoek.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl