Empress management services
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Nadelen van bouwvakker zijn

Bouwvakker zijn is misschien wel het eerlijkste werk in Nederland. Het geld dat je krijgt is redelijk en hard verdiend. Het vereist een mbo opleiding en vereist lange uren. Ondanks dat het eerlijk werk is, is het ook wel het zwaarste werk. Er is veel tilwerk en veel bukken. Zelfs een simpele dakreparatie kan heel erg zwaar zijn. Zo’n dak reparatie levert wel wat geld op, maar de nadelen zijn het misschien niet waard. De nadelen van bouwvakker zijn staan hier op een rijtje.

Geen vrij door slecht weer

Zelfs wanneer het regent of hagelt gaat het werk gewoon door. Dit is natuurlijk erg vervelend, omdat je vaak nat wordt waardoor je sneller ziek kan worden. Ook in extreme hitte wordt het werk vaak niet stopgezet. Als je je niet goed insmeert, kan je vervelende brandplekken krijgen of uitdrogen als je niet genoeg drinkt.

Het werk begint vaak vroeg

De werkdag begint vaak al om 7 uur, terwijl de meeste mensen dan nog in bed liggen. Door het harde werken krijg je hierdoor misschien niet genoeg rust. Een mens heeft veel slaap nodig om goed te functioneren, dus als je iemand bent die je avond niet wilt opgeven om vroeg naar bed te gaan, is dit werk niks voor jou.

Pijn overal

Bouwvakkers hebben een grotere kans op een hernia en ander soort letsel. Zo kunnen armspieren scheuren of je knieeen het opgeven, dit verkort natuurlijk je levensjaren. Het werk is zwaar, en soms zelfs te zwaar, waardoor je vaak overal blauwe plekken hebt. Dan is er natuurlijk ook nog een kans dat dingen misgaat en er een steen op je valt. Gelukkig heb je een helm, maar als het op e voet valt heb je wat meer pijn. Dit is natuurlijk gevaarlijk, dus als je iemand bent die niet van risico’s houdt is dit niks voor jou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://economy.nl