Empress management services
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Frisse blik in je organisatie door studenten

Frisse blik nodig in jouw team? Dat kan doormiddel van hoogopgeleide IT studenten die ook nog eens flexibel inzetbaar zijn. Hun onbevangenheid en frisse blik kan jouw team helpen verder te komen. Dit is geschikt voor je organisatie als je een developer nodig hebt die snel aan de slag kan gaan. Er wordt samen naar je behoeftes gekeken en vervolgens wordt er een developer op maat voor je geregeld. Er zijn verschillende soorten developers. Zo heb je bijvoorbeeld een front-end developer en een python developer.

Front end developer
Front end developer, eigenlijk back-end developers genoemd, zijn verantwoordelijk voor het beheren en uitwisselen van gegevens tussen de server en de gebruiker. De primaire focus is de ontwikkeling van alle server-side logica, definitie en onderhoud van de centrale database en tot slot het verzekeren van een hoge prestatie en responstijd op verzoeken van front-end.  De studenten developers zijn ook nog eens verantwoordelijk voor de integratie van front-end elementen in de applicatie. De studenten zijn daarom genoodzaakt om over enige basiskennis van front-end technologieën te beschikken.

Python developer
Wat is Python precies? Python is een geïnterpreteerde, interactieve en object- georiënteerde high-level scripttaal. Python is zo ontworpen dat het makkelijk leesbaar is. De scripttaal gebruikt vaak Engelse woorden en het heeft minder syntactische constructies dan anderen talen. Door dit alles krijg je de taal snel onder de knie. Dit maakt het ideaal voor scripting. Wat doet een Python developer eigenlijk? De developer is verantwoordelijk voor het schrijven van de server-side webapplicatie logica. De web developers implementeren back-end componenten, verbinden de applicatie met de andere web services en ondersteunen de front-end ontwikkelaars door hun werk met de Python applicatie te integreren. De focus ligt vooral op de ontwikkeling van de server-side logica en het zorgen voor hoge prestaties op verzoeken van front-end. Creëer een frisse nieuwe blik door te kijken wat deze studenten voor je kunnen doen!

http://www.kojac.nl/