Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Manieren om je tanden witter te maken zonder bleekmiddel

Soms kijk je in de spiegel en vind je misschien dat je tanden niet mooi wit stralen. Hoewel het normaal is dat de mens een wat gelige kleur heeft op zijn tanden, is het steeds meer de norm geworden om parel witte tanden te hebben, zoals alle celebrities. Deze celebrities hebben bijna allemaal hun tanden gebleekt, en nu zit je er aan te denken om misschien je tanden ook te bleken. Dit moet je echter niet doen. Je tanden bleken kan erg schadelijk zijn voor je tanden, omdat het mogelijk is dat het bleek je tand glazuur langzaam weg haalt. Dit is natuurlijk balen, want wat kan je nu doen om je tanden mooier te maken? Gelukkig voor jou zijn er ook andere manieren om witte tanden te krijgen, die geen chemische producten nodig hebben.

Je tanden witter maken is heel goed mogelijk door bepaald soort voedsel te eten en bepaald soort voedsel te vermijden. Wat je wel moet eten zijn appels, yoghurt, kaas en ook nog melk drinken. Appels verbeteren de gezondheid van je mond, en zuivelproducten zorgen er voor dat je tanden sterker worden, door de calcium die er in zit. Er zijn ook producten die je moet vermijden. Dit zijn wijn, bessen, frisdrank, thee en snoep. Probeer deze producten te vermijden als je witte tanden wilt hebben.

Het is ook belangrijk om je tanden goed te poetsen. Dit moet je twee keer per dag doen, en met een speciale techniek, die je tandarts je kan uitleggen. Bij tanden poetsen hoort ook flossen en een tandenstoker gebruiken. Als je dit alles volgt, heb je wittere tanden omdat er geen tandplak is.

Blijf naar de tandarts gaan. Het is echt belangrijk om twee keer per jaar naar de tandarts te gaan. Dit is omdat de tandarts je tanden goed schoon kunt maken, en overal er bij kan.

 

 

 

 

 

 

http://witgebitnederland.nl