Empress management services
Management

Het management verbeteren met de management coaching

Met management coaching maak je het mogelijk om de kwaliteiten van de managers optimaal te gebruiken en hier een goed management uit te kunnen behalen. Tijdens de management coaching wordt er vooral aandacht besteed aan het ontwikkelingen van de beste eigenschappen die passen bij een functie dat gerelateerd is aan een manager. Ook de juiste capaciteiten komen aan bod in de management coaching, hiermee kan vervolgens de managers rol weer een beetje extra groeien en worden de juiste beslissingen genomen. 

Wat wordt er behandeld?

Tijdens de management coaching worden veel belangrijke elementen behandeld. Zo gaat het bijvoorbeeld over het maken van de beste verbindingen en connecties tussen de directie en de werknemers. Daarnaast gaat het ook om het aan de man brengen van afspraken die niet goed worden nagekomen en de medewerkers daarop durven en kunnen aanspreken. En daarnaast wordt er bij de management coaching veel verteld over de persoonlijke aspecten en ontwikkelingen die zich binnen je team die je aanstuurt voorkomen. Ieder persoon is anders en dient op een andere manier behandeld te worden. Als manager heb je de taak om iedere individuele persoon aan te kunnen sturen en hierdoor krijg je dus te maken met meerdere persoonlijkheden waar je mee moet kunnen omgaan. 

Capaciteiten

De management coaching is bedoeld om de capaciteiten die de managers al hebben wat aan te scherpen, hen daar verder in te laten ontwikkelen of om nieuwe capaciteiten en eigenschappen aan te brengen. Door de managers te testen voorafgaand aan de cursus, kan er worden gekeken naar de kwaliteiten die de managers nu al hebben en waar er nog verbetering plaats kan vinden. Dit wordt gedaan aan de hand van een test die schriftelijk wordt afgenomen, maar ook zal je worden gemonitord tijdens een rollenspel.