Empress management services
Image default
Management

Healthcare mba programs

De medische sector biedt veel mogelijkheden voor een mooie loopbaankeuze. Als u geïnteresseerd bent in een carrière in deze industrie en management is iets wat je denkt dat je zou willen nastreven, MHA of MBA in de gezondheidszorg management kan worden geweldige opties! Een Master’s in Healthcare Administration (MHA) is een masterdiploma dat studie omvat in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om in een administratieve hoedanigheid in de gezondheidszorgindustrie te functioneren. Een MBA in Healthcare Management is een master’s degree die specialisatie in gezondheidszorg management zaken omvat. De algemene focus van het programma is het bedrijfsleven, met cursussen die vaardigheden aanleren die overdraagbaar zijn naar andere industrieën. In dit artikel bespreken we de verschillen tussen MHA en MBA graden en kijken we naar de voordelen en overeenkomsten van MHA vs MBA.

1. MHA vs. MBA in Gezondheidszorg Management: Programma Resultaat

 

Programmaresultaten worden vastgesteld om de vaardigheden, kennis en attitudes weer te geven die een student naar verwachting zal bereiken na het voltooien van een specifiek programma. De programmaresultaten die zijn vastgesteld voor MHA of MBA in Healthcare Management zijn gebaseerd op de beste praktijken en huidige normen.

 

Na voltooiing van een Master’s in Healthcare Administration diploma, moet u beschikken over de volgende vaardigheden en capaciteiten:

 

– Demonstreer effectieve verbale en non-verbale communicatievaardigheden

– Demonstreer professioneel gedrag met inbegrip van een bewustzijn van diversiteit, ethiek, generatie- en multiculturele dynamiek

– Evalueren van operationele prestaties in een divers systeem van gezondheidszorgorganisaties

– Wervings-, retentie- en opleidingsstrategieën ontwikkelen om een effectief personeelsbestand in de gezondheidszorg te helpen bevorderen

– Evalueer technieken en financiële strategieën die nodig zijn om te voldoen aan organisatorische behoeften binnen de gezondheidszorgomgeving

 

MBA in Healthcare Management programmaresultaten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 

– Gebruik kritisch denken en op bewijs gebaseerde benaderingen om ethische besluitvorming aan te tonen

– Verspreid en communiceer belangrijke informatie aan meerdere gezondheidszorg doelgroepen

– Gebruik analytische vaardigheden om oplossingen te evalueren en te verspreiden met betrekking tot kernuitdagingen in verband met de levering van gezondheidszorg (gezondheidsresultaten, waarde en inkomsten)

– Praktische benaderingen van gezondheidszorg op populatieniveau ontwikkelen en demonstreren

2. MHA vs. MBA in Gezondheidszorg Management: Programmaduur

 

Zowel de Master’s in Healthcare Administration als de MBA in Healthcare Management programma’s duren gemiddeld achttien tot vierentwintig maanden om te voltooien. Beide programma’s zijn graduate-niveau graden. Daarom moet je eerst een bachelor’s degree te voltooien en dan inschrijven in een van deze graduate programma’s. Hoewel beide programma’s kunnen worden afgerond in twee jaar of minder, studenten die zich inschrijven als part-time moeten verwachten dat het programma langer duurt dan vierentwintig maanden.

3. Programmakosten

 

Het verschil tussen MHA en MBA programma kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn online lessen meestal minder duur dan in-person cursussen. Bovendien kunnen studenten die ervoor kiezen om zich in te schrijven in online programma’s lagere kosten in verband met reizen, slaapzaal huur, en studieboeken te zien. Out-of-state collegegeld kan worden toegepast op personen die zich willen inschrijven in een programma dat niet in hun eigen staat.

 

De gemiddelde kosten voor een online MBA in Healthcare Management zijn ongeveer $ 23.000. Een MHA-graad kan $ 36.000 of meer kosten.

 

Soms, vooral als het aantal inschrijvingen daalt, kunnen scholen stimulansen bieden, zoals het kwijtschelden van out-of-state collegegeld of andere kosten, om de inschrijving te helpen stimuleren. Daarom is het altijd goed om te praten met een financiële hulp adviseur op elke school waar u hoopt in te schrijven.

 

4. MHA vs. MBA in Gezondheidszorg Management: Curriculum

 

Het curriculum van de Master’s in Healthcare Administration en de MBA in Healthcare Management vertonen enkele overeenkomsten. Het belangrijkste verschil tussen het MHA- en MBA-curriculum is de diversiteit van de inhoud die in elk programma wordt behandeld. Master of Healthcare Administration-cursussen zijn doorgaans meer gespecialiseerd, en MBA-programma’s hebben een breder scala aan inhoudsgebieden en vereiste cursussen.

 

Cursussen die vereist zijn voor een MHA-diploma kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 

– Wereldwijde gezondheidssystemen

– Gezondheidszorg Financiën: Analyse en besluitvorming

– Strategieën voor de gezondheidszorgmarkt

– Beheer van gezondheidssystemen: organisatie en levering

– Gezondheidsbeleid: Beleid, regelgeving, juridische en ethische vraagstukken

– Beginselen van leiderschap in het beheer van gezondheidssystemen

– Besluitvorming voor managers

 

Master’s in Business Administration (MBA) graden vereisen dat studenten met succes een verscheidenheid aan klassen die zijn ontworpen om te helpen geven een breed scala aan begrip van de bedrijfsvoering te voltooien. In tegenstelling tot een algemene MBA, is een MBA in gezondheidszorg management typisch gericht op leiderschap cursussen die passen in de gezondheidszorg rijk.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen