Empress management services
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

WordPress website laten maken

WordPress #1 CMS voor bedrijven, zzp-ers en overheidsinstanties. Laat direct een winstgevende website maken door Studio Webdigi

WordPress website laten maken voor je bedrijf.

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer om een goede website heen. Klanten surfen eerst over het internet voordat ze naar een winkel gaan. Daarom is het heel belangrijk dat uw website hoog in google staat. Online marketing speelt een grote rol in het maken van een website, het is van belang dat u daar goed over na denkt. Misschien bent u zelf al begonnen met het maken van een website. Het blijkt toch moeilijker dan gedacht. Want hoe zorg ik ervoor door mijn website SEO geoptimaliseerd is? Bij ons kunt u een WordPress website laten maken, die afgesteld is op uw wensen. Voor meer informatie, kijk op onze website www.studio-webdigi.com

WordPress website laten maken voor uw bedrijf

Onze websites worden gemaakt in het WordPress CMS. U vraagt zich wellicht af: Waarom in WordPress? WordPress is tegenwoordig een populaire manier om websites te bouwen. In de jaren neemt het gebruik van een professionele website in WordPress in hoge mate toe. WordPress ontwikkelt zichzelf steeds weer opnieuw, door middel van updates. Ook is deze manier van websites bouwen, smartphone-vriendelijk. Een professionele website in WordPress wordt ook op een mobiele telefoon goed weergeven. Als consument kunt u ook zelf een website maken in WordPress, maar dit is heel erg lastig. Wellicht hebt u het al eens geprobeerd. Vooral een webshop en een SEO optimalisatie zijn erg lastig te realiseren, maar zeker van belang.

Techniche vereisten voor een goede wordpress website. wij hebben meer dan 15 jaar ervaring.

– acceptabele snelheid 
Wanneer jullie een wordpress website laten maken, wilt u natuurlijk wel dat deze website niet al te traag is. Dit is niet wettelijk vereist, maar voor de gebruiker wel heel erg van belang. In een paar seconden tijd kan een klant al weer naar een andere website surfen.

– Responsive 
Responsive zorgt ervoor dat uw website zich aanpast aan elk scherm. Zo kan de gebruiker uw website op elk scherm openen. Wanneer jullie een WordPress website laten maken, zorgen wij er automatisch voor dat de responsive op orde is.

– Cookieverklaring 
Dit is alleen verplicht wanneer u gebruik maakt van social media buttons, of een andere manier gegevens van de gebruiker op kunt slaan. Dit is wel een vereiste voor een website, om de privacy van de gebruiker te beschermen. Wanneer jullie bij ons een WordPress website laten maken, helpen wij jullie om aan deze verplichting te voldoen.

– SSL 
Een https is al juridisch verplicht wanneer u gebruik maakt van een contactformulier. Wanneer u een zakelijke website voor uw bedrijf laat maken, maakt u meestal wel gebruik van een contactformulier of een andere manier om informatie van een potentiële klant te winnen. Dan is het belangrijk om wel aan de SSL te denken. Wanneer jullie een wordpress website laten maken bij ons, dan zorgen wij dat dit voor u op orde is.

https://studio-webdigi.com/wordpress-website-laten-maken/