Empress management services
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Verhoogde efficiëntie met een onbemande receptie

Een bezoekje aan de tandarts verloopt voor de meesten niet anders dan jaren geleden, maar toch is er achter de schermen veel veranderd. De papieren bezoekersregistratie heeft op veel plekken namelijk plaats gemaakt voor digitale registratie- en informatiesystemen, waarin receptionisten eenvoudig en snel gegevens van bezoekers kunnen opnemen en vermelden. Als gevolg van de digitalisatie is het bovendien nu mogelijk om bezoekers voorafgaand aan hun afspraak te vragen om de coronachecklist in te laten vullen, zodat de verspreiding van het virus voorkomen kan worden. Ben jij nog altijd op zoek naar een goedwerkend bezoekersregistratiesysteem of zou je graag de digitalisering binnen jouw organisatie willen bevorderen? Dan ben je bij DigiReceptie aan het juiste adres.

Hoe gaat DigiReceptie in zijn werk?

DigiReceptie is een platform, waarop de bezoekersregistratie eenvoudig en snel geregeld kan worden door de receptionisten van jouw onderneming. Zo wordt er allereerst in samenspraak met de bezoeker een afspraak ingepland, waarna er direct een uitnodiging verzonden wordt naar het opgegeven e-mailadres. Deze uitnodiging kan geheel gepersonaliseerd worden en in het thema van jouw organisatie vormgegeven worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weergeven van de locatie op een kaart of het verwerken van een persoonlijke boodschap in de e-mail. Deze mail zal de bezoeker moeten bevestigingen, zodat de afspraak vaststaat in het bezoekerrregistratiesysteem. Zoals net ook werd benoemd, is het inmiddels ook mogelijk om de bezoeker de coronachecklist in te laten vullen aan de hand van een QR-code. Op die manier verloopt de registratie geheel digitaal.

Aan de slag met de digitale receptie

Past de digitale bezoekersregistratie in het perfecte plaatje van jouw organisatie? Kies dan voor DigiReceptie en ervaar alle voordelen van de onbemande receptie, het efficiënte contact met de bezoeker en de eenvoud van het registreren van bezoekers, plannen van afspraken en informeren van klanten. Meer weten? Ga dan naar de website van DigiReceptie voor meer informatie over het platform!

https://www.economy.nl/