Empress management services
Image default
Dienstverlening

Interieurstylist voor een mooi ingericht huis

De beste interieurstylist den Bosch voor de beste woonideeën voor het inrichten van je woning. Weten alles van wonen en houden de trends voortdurend in de gaten. Op aanvraag ontwerpen wij graag een woonkamer of andere ruimte voor u geheel naar uw wens, we komen ook aan huis bij klanten om zo een betere situatie te kunnen schetsen . En aan de hand daarvan kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn professionals en hebben veel ervaring in het vak, en u kunt bij ons ook terecht voor wooninspiratie voor een vast budget. en dan kijken wij wat we kunnen doen met dat bedrag. 

Wat hebben wij allemaal te bieden? 

Wij helpen jou bij het inrichten van een specifieke kamer of je hele huis. We maken volledige ontwerpen geheel naar jouw wensen. We hebben talloze stijlen en voorbeelden voor de inrichting van de woning. En om u van advies te voorzien om zo ook de juiste stijl te vinden, die bij u past. Wij maken onze tekeningen in 2D maar ook een 3D, om u zo een nog beter idee te geven van hoe het eruit gaat zien. Dit verschilt wel in de prijs het maken van een 3D tekening is gewoon wat duurder omdat we dit in een speciaal programma doen. 

Waarom een interieurstylist 

Een interieurstylist kan u erg veel tijd en moeite schelen helemaal  als u niet goed weet wat u wilt. Zo doen wij veel bedrijven die voor een vast budget hun hele kantoorruimte laten inrichten. Wat veel gebeurd is dat veel mensen bepaalde kamers zelf inrichten en dan geen budget hebben om de rest te doen. En je wilt natuurlijk wel een geheel hebben en dat hoeft som niet eens met de duurste dingen. Een bepaalde manier van verfen en handig gebruikt maken van de ruimte kan ervoor zorgen dat je al een veel luxere uitstraling krijgt.