Empress management services
Image default
Internet

Ontdek hoe u met vastgoedsoftware uw vastgoed efficiënt beheert

Als vastgoedbeheerder kan het vaak lastig zijn om alle administratie op orde te houden. Gelukkig zijn er efficiënte oplossingen voor in de vorm van vastgoedsoftware. Hiermee ordent u onder meer de financiële administratie en onderhoudstaken. Zo ziet u niets over het hoofd betrekking tot bijvoorbeeld huurbetalingen en de technische staat van uw vastgoed. U ziet met vastgoedsoftware precies wanneer er onderhoud plaats moet vinden en welke betalingen wel en niet afgerond zijn. Heeft u interesse in een software-oplossing voor het beheer van uw vastgoed? Kies dan voor de vastgoedsoftware van de aanbieder Informant Software. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dit type software en voorziet u van een efficiënte oplossing op maat. Uiteraard ontvangt u hierbij al het nodige advies, zodat u alle voordelen uit de software haalt.

Alle gegevens veilig en gestructureerd in één systeem

Overzicht in de onderhoudswerkzaamheden aan panden en het controleren en beheren van openstaande incasso’s, zij slechts enkele van de vele functionaliteiten van vastgoedsoftware. U slaat er bijvoorbeeld ook veilig de technische data van uw vastgoed en van uw huurders in op. Doordat de vastgoedsoftware de mogelijkheid biedt om dit geordend te doen, raadpleegt u in een mum van tijd de data die u op een bepaald moment nodig heeft. Zo beheert u optimaal onroerend goed van derden en van uzelf. Daarnaast helpen de gestructureerde gegevens uit de database u bij de verwerking van onder andere automatische incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen.

Profiteer van meer dan 30 jaar ervaring in oplossingen voor vastgoedmanagement

Informant Software specialiseert zich sinds 1990 in de ontwikkeling en implementatie van software voor vastgoed- en VvE-management. Een persoonlijke aanpak, innovatieve totaaloplossingen en flexibiliteit zijn enkele van de vele voordelen van de service die dit bedrijf aanbiedt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vastgoedsoftware van Informant Software in uw situatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met hun specialisten en uw vragen te stellen over het vastgoedbeheersysteem van dit bedrijf.

https://www.informant.nl/