Empress management services
Image default
Bedrijven

De koers van crypto currency neemt weer enorm toe

Sinds enkele maanden geleden is de waarde van Bitcoin gigantisch aan het toenemen. Afgelopen augustus stond e koers van de munt op maar slechts $10000 en is dit op het moment van schrijven gegroeid tot $45000. Hierdoor was het dus een goede investering geweest als je in augustus Bitcoin had gekocht. Je had  je inzet dan al meer dan verviervoudigd. Bitcoin is echter niet de enige munt die enorm is toegenomen in waarde. Zo zijn er nog enkele andere crypto munten die grote waardesprongen hebben ervaren en sommigen hebben dit goed vastgehouden.

Ethereum blijft sterk in waarde toenemen

Bitcoin is op dit moment nog steeds de nummer 1 crypto currency. Echter doen de anderen het ook niet slecht en zijn ook deze enorm in waarde toegenomen. Ethereum is de afgelopen maanden in waarde vervijfvoudigd. De marktprijs hiervan was $300 afgelopen oktober en is nu opgelopen tot meer dan $1700. De verandering van de munt is zelfs meer dan bij Bitcoin het geval was  en is in plaats van verviervoudigd bijna verzesvoudigd. 

Ripple koers blijft toenemen

De koers van een minder bekende maar wel waardevolle cryptomunt Ripple, is de afgelopen dagen enorm toegenomen. Afgelopen januari stond de koers nog op 25 cent per stuk. Binnen enkele dagen was deze verdubbeld en nog 2 dagen later was deze verdriedubbeld. De waarde van Ripple steeg in totaal van 25 cent naar 75 cent per stuk. Helaas was dit niet van lange duur en op 1 februari stortte de waarde van Ripple in. De waarde kelderde met meer dan 30 cent op een dag. Mensen gingen massaal verkopen en daardoor daalde de waarde nog meer tot een uiteindelijke koers van 33 cent per stuk. De Ripple koers bleef een lange tijd op dit punt hangen, maar sinds enkele dagen is ook dit weer toe aan het nemen. Het kan dus zomaar gebeuren dat over enkele dagen de Koers van Ripple enorm gaat groeien.

https://cryptobenelux.com/ripple-koers/