Empress management services
Image default
Aanbiedingen

Waar koop je een foam matje?

Door de corona en huidige maatregelen van een lockdown is het maar moeilijk om op gewicht te blijven. Sterker nog, het is zelfs lastig om de corona kilo’s in bedwang te houden. Ging ik voorheen nog 3 keer per week naar de sportschool… Dat zit er nu allemaal niet in. En hoewel ik me voor had genomen om dan maar thuis te gaan sporten. Was het er tot nu toe nog niet echt van gekomen.

Gelukkig hebben wij een vriendengroep met een aantal echte fit girls. En deze dames stimuleerden mij dan ook om toch het thuis sporten weer op te pakken. Weet je wat het is? Het is elke week maar een paar honderd gram dat er aan komt. Het lijkt niets. Maar na 3 maanden thuis op de bank zitten, zit er wel weer een hele kilo bij.

Ik zocht een leuk programma op op you-tube en begon mijn trainingen weer op te pakken. Maar de oefeningen die op de grond moesten gebeuren vielen nogal tegen. En dat kwam mede doordat ik niet een zacht foam matje tot mijn beschikking had. Het liefst was ik even naar decathlon gelopen. Dat zit immers bij ons op de hoek. Maar die winkel was gesloten vanwege de lockdown regels. Dus moest ik toch maar eens online gaan kijken of ik nog zo iets dergelijks kon vinden.

Ik slaagde heel voordelig bij Antislipmat kopen. Een webshop in antislip producten. Zij verkochten ook antislipmatten, van die dikkere schuimmatten die perfect zijn om sport oefeningen op uit te voeren. De matten zijn voordeliger dan yoga matten en zijn voor mij echt prima. Na gebruik rol je je matje op en kun je hem weer compact opruimen voordat je volgende training weer begint. Als je dus een antislip schuimmat zoekt voor sport activiteiten, raad ik je aan om eerst eens op die website te kijken. Ze zijn niet duur en je hebt je bestelling ook de volgende dag al in huis.