Empress management services
Image default
Bedrijven

Honderden beurs stands in het assortiment

Beurs stands zijn noodzakelijk als bedrijven aan een vakbeurs of evenement willen deelnemen. Een beursstand is voor de duur van het evenement de plek van waaruit omzet moet worden gedraaid. Het is daarom belangrijk dat beurs stands aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste moet er genoeg ruimte zijn om met de bezoekers in gesprek te gaan of hen een demonstratie te geven. De stand moet ook handig ingericht zijn, met een kleine afsluitbare ruimte voor privé spullen. Het belangrijkste is echter dat beurs stands voldoende opvallen en de bezoekers naar de stand lokken.

Isyfair

Het wordt afgeraden om als bedrijf zelf beurs stands te ontwerpen en bouwen. Het kost de werknemers enorm veel tijd en energie, die ze veel beter aan hun kerntaken kunnen besteden. Isyfair is een bedrijf dat al vele jaren beurs stands ontwerpt, verhuurt en verkoopt. Op de website is een overzicht te zien van de stands die in de afgelopen jaren zijn gemaakt. Alle getoonde ontwerpen zijn te huur. Je kunt dus door de afbeeldingen scrollen en een stand uitzoeken die past bij je bedrijf. Het is ook mogelijk om bij Isyfair nieuwe beurs stands te laten ontwerpen, volledig op basis van je wensen.

Uitgebreide service

De kracht van specialisten op het gebied van standbouw is, dat ze onder tijdsdruk enorm snel kunnen werken. Het wordt aanbevolen om van die services gebruik te maken als je bij Isyfair beurs stands koopt of huurt. In dat geval zal Isyfair ervoor zorgen dat de beurs stands op tijd en compleet ingericht op de beursvloer staan. Als bedrijf heb je dan niets te maken met de stress en de drukte die voorafgaat aan een vakbeurs. Isyfair zal er ook voor zorgen dat de beurs stands na afloop van de beurs worden opgeruimd.