Empress management services
Image default
Hobby en vrije tijd

Een uniek bedrijfsuitje op locatie

Een uniek bedrijfsuitje op locatie

Moet u dit jaar ook weer een uniek bedrijfsuitje verzinnen voor uw personeel. En heeft u al erg veel gedaan? Dan hebben wij wellicht een heel bijzonder uitje voor u. Namelijk laserkleiduifschieten. Inderdaad, Kleiduifschieten maar dan niet met echte geweren maar het heuse laserguns. In tegenstelling tot normaal kleiduifschieten, hoeft u voor deze activiteit niet speciaal naar een locatie af te reizen, maar kunt u dit op vrijwel iedere locatie doen zolang er maar een ruimte beschikbaar is van 20X40 meter. Het is al mogelijk op een groot grasveld bij u in de buurt.

De voordelen van laserkleiduifschieten

Deze vorm van kleiduifschieten heeft een aanzienlijk aantal voordelen ten opzichte van het traditionele kleiduifschieten. Het is ten eerste een heel stuk veiliger. Er wordt namelijk niet geschoten met hagel, maar met laserstralen. Waarbij hagel ernstig letsel kan veroorzaken op het moment je er door wordt geraakt is dit bij de laserstralen niet het geval. De kleiduif is namelijk uitgerust met ontvangers waardoor het weet wanneer het geraakt is door de laserstralen. Op deze manier weet je precies wanneer je raak schiet en wanneer niet. Naast het feit dat het een heel stuk veiliger is dan met hagel schieten, is het ook nog eens veel beter voor het milieu. Bij de traditionele vorm beland er namelijk erg veel lood in het milieu, dit is bij de laser variant natuurlijk niet aan de orde. Ook worden de duiven niet kapotgeschoten waardoor het afval hiervan de “klei” niet in het milieu beland. Op deze manier houdt u dus ook nog eens een milieuverantwoord uitje.

Huur laserkleiduifschieten op onze website

Lijkt het u leuk om te gaan laserkleiduif schieten. Huur dan snel dit spel bij ons op de website en wij sturen het toe op de datum dat u het nodig heeft. Wilt u eerst meer informatie neem dan contact met ons op of bekijk de informatie op onze website.

https://www.huureenpop.nl/