Empress management services
Image default
Hobby en vrije tijd

Wil je gaan paardrijden op de Veluwe?

Als je een liefhebber bent van paardrijden, dan moet je een keer op de Veluwe geweest zijn. Dit natuurgebied beschikt over fantastische dagroutes en meerdaagse tochten om te paard te ontdekken. Ervaar de unieke natuur van dit gebied en ontdek de uitgestrekte bossen, heides en zandverstuivingen. Je plant eenvoudig een weekendje paardrijden op de Veluwe in door gebruikt te maken van de verschillende stallen die op de routes te vinden zijn. Een van deze stallen is AHC de Waterberg in Arnhem, waar je terecht kunt voor pensionstalling en diverse andere activiteiten en faciliteiten. Ontdek het snel zelf!

Bij deze manege geniet je van diverse faciliteiten en uitgebreide service

Als je een meerdaagse tocht of dagtrip wilt plannen, dan kun je terecht bij de professionals van AHC De Waterberg in Arnhem. Deze manege weet een veilige en prettige omgeving voor jouw paard te creëren, zodat je hem of haar met een gerust hart op stal zet. De manege biedt daarnaast diverse activiteiten aan, zodat je optimaal geniet van een weekend op pad met je paard. Zo kun je er paardrijlessen volgen, zoals springlessen of crosstrainingen. Verder is het mogelijk om een kinderfeestje, ponykamp of ander evenement te organiseren. Daarnaast beschikt de manege over een bar en kun je er na een dag paardrijden op de Veluwe terecht voor een drankje, zodat je rustig de dag kunt nabespreken met je gezelschap.

Maak een afspraak bij deze manege

Wil je een afspraak maken bij deze manege om een weekendje paardrijden op de Veluwe in te plannen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze stal te bieden heeft. Je kunt hier ook terecht voor al je vragen omtrent de Veluwe Trail en andere paardrijdroutes. Laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is en wie weet sta je binnenkort al te genieten van de natuur van dit prachtige natuurgebied.