Empress management services
Image default
Bedrijven

Waar moeten bedrijfsjassen aan voldoen?

Heb je personeel in dienst dat veel in de buitenlucht werkt? Dan is het verstandig om goede bedrijfsjassen, bodywarmers of bedrijfsvesten voor hen te regelen. Geschikte jassen bedrukken met een logo en aan jouw medewerker geven, gaat hen helemaal blij maken. Ze kunnen voortaan comfortabel warm buiten werken, in een bedrijfsjas die lekker zit en er representatief uitziet. Maar aan welke eisen moeten goede bedrijfsjassen eigenlijk voldoen? Waar moet je als ondernemer op letten als je op oek gaat naar de beste bedrijfsjassen voor jouw onderneming?

Laat de bedrijfsjassen jassen bedrukken met een logo

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van bedrijfsjassen, is om deze jassen te bedrukken met een logo. Ook via je je bedrijfskleding wil je immers jouw bedrijf in een positief daglicht zetten? Met bedrijfsjassen die netjes zijn en door het bedrjfslogo goed te herkennen zijn, doe je dit op een subtiele manier. Zeker als jouw medewerkers veel in de buitenlucht actief zijn, kun je via bedrukte bedrijfsjassen extra in het oog springen bij anderen. Bedrukte bedrijfsjassen zijn dan ook een prima reclamemiddel voor ondernemers met ambitie.

Gebruik de juiste bedrijfsjassen voor elk seizoen

Het is slim om als ondernemer minimaal twee soorten bedrijfsjassen voor je personeel te kopen, namelijk voor de lente/zomer en voor de herfst/winter. Uiteraard is de zomerse bedrijfsjas lekker dun en luchtig, zodat jouw medewerkers het in die periode niet te heet krijgen. De bedrijfsjassen voor de winter zijn lekker dik en ventileren goed, zodat ze in het najaar goed te dragen zijn en voor warmte en comfort zorgen. Door jouw bedrijfsjassen in bulkvoorraad in te slaan, voor twee seizoenperiodes, kun je trouwens flink wat besparen op de kosten.

Zorg voor de juiste maten

Belangrijk bij het aanschaffen van bedrukte bedrijfsjassen is dat je voldoende jassen koopt in de juiste maat. Meestal is een goede voorraad met de maten medium (M) en large (L) prima, maar in elk bedrijf heb je wel mensen die korter of juist langer zijn dan gemiddeld. Inventariseer dit van tevoren wel goed, dus (ruim) voordat je jouw voorraad bedrijfsjassen gaat bestellen. Je komt dan niet met een voorraad ongebruikte jassen te zitten. Dat zou natuurlijk zonde zijn van het geld en de energie die je er in hebt gestoken.

Bedrijfsjassen moeten niet te duur zijn

Bij bedrijfsjassen is kwaliteit erg belangrijk, naast uitstraling, maar dat betekent niet dat de prijs van bedrukte bedrijfsjassen niet ter zake zou doen. Door jouw voorraad jassen in wat grotere hoeveelheden in te kopen, kun je meestal een mooie korting bedingen. En verder is het zaak om te kiezen voor een betrouwbare aanbieder van bedrijfsjassen, zodat je weet dat je op een scherpe prijs kunt rekenen. Neem online eens een kijkje en laat je verrassen door de mogelijkheden van vandaag!