Empress management services
Image default
Bedrijven

Nieuwe jacuzzi door specialisten laten plaatsen

De ombouw jacuzzi is voor het oog het belangrijkste kenmerk van een nieuwe jacuzzi. De ombouw bepaalt immers of de jacuzzi goed bij de rest van de tuin of het interieur past. Maar bij het installeren van een nieuwe jacuzzi komen veel meer dingen kijken. Als er voldoende ruimte is voor de leidingen kun je een jacuzzi in de tuin zetten. Een jacuzzi kan ook in huis worden geplaatst en op een balkon of dak. Ook dan moet er door deskundigen worden beoordeeld of dit mogelijk is. 

Aandachtspunten 

Als je bij Serena Spa uit Harderwijk een jacuzzi koopt zullen de specialisten van het bedrijf eerst bij je langskomen om te beoordelen of de jacuzzi wel kan worden geplaatst op de plek die jij in gedachten hebt. Bij een jacuzzi in de tuin wordt onder andere gekeken naar de stroomaansluiting, de aanvoer en afvoer van water, de plek ten opzichte van het zonlicht, en naar het gewicht en de grootte van de jacuzzi. Er moet immers worden voorkomen dat de jacuzzi na verloop van tijd wegzakt in de grond. In dat geval zouden de leidingen beschadigen en kan de kuip van de jacuzzi scheuren. 

Maatwerk 

Net zoals bij een jacuzzi in de tuin wordt er ook bij plaatsing op een balkon of dak gekeken naar de sterkte van de constructie. Als de specialisten de conclusie trekken dat de constructie sterk genoeg is, zal de jacuzzi in de productiefaciliteit van Serena Spa volledig op maat worden gemaakt. Als er bouwkundige aanpassingen nodig zijn in de tuin, op het dak of op het balkon, kan Serena Spa ook dat realiseren. Het uiteindelijke plaatsen van de jacuzzi zal in de meeste gevallen binnen een dag kunnen gebeuren. Meestal kun je dan dezelfde avond al in je nieuwe bad.