Empress management services
Image default
Aanbiedingen

Ga je binnenkort met je familie op vakantie? Huur dan een personenbus bij Bultman!

Niets is leuker dan samen op vakantie. Een reis naar Zuid-Europa staat niet voor niets bij veel Nederlands hoog op het lijstje waar iedereen naar uitkijkt. Waarvoor voorheen iedereen nog wel in een standaard personenauto paste, is dat tegenwoordig wel anders. Auto’s worden steeds compacter waardoor het moeilijk is om met veel gezins- of familieleden in één auto te rijden. Gelukkig heeft Bultman daar iets op bedacht! Bij Bultman kan je personenbusjes huren die geschikt zijn voor meerdere personen. Deze bussen kunnen gewoon bestuurd worden met een gewoon B-rijbewijs en beschikken over een ruime opbergruimte. Ideaal om mee te nemen op vakantie dus!

Gefikst met een paar klikken op de knop

Een personenbus huren bij Bultman is eigenlijk heel eenvoudig. Met een paar klikken op de knop van de muis heb je een handige personenbus gehuurd die aan al jouw wensen en eisen voldoen! Let er wel goed op dat verschillende eisen en wensen ook verschillende personenbusjes nodig hebben. Want voor een dagje Efteling met een select groepje kinderen heb je heel andere vervoerseisen dan wanneer je iemand moet vervoeren die afhankelijk is van een rolstoel. Of ben je van plan om een aantal honderd kilometer te gaan rijden in een warm land? Misschien heb je dan wel airconditioning nodig. Daarom kan je bij Bultman personenbusjes huren in verschillende soorten en maten.

Na betaling eenvoudig op te halen

Zodra je de perfecte personenbus hebt gevonden die aan al jouw eisen en wensen voldoen, kun je deze online boeken op de website van Bultman voor de gewenste periode. Daarnaast kan je ook aangeven op welke locatie je de personenbus wilt ophalen en weer wilt inleveren. In tegenstelling tot de meeste andere verhuurbedrijven hoeft dit bij Bultman niet op dezelfde locatie te zijn! Selecteer of je online wilt betalen of pas bij het ophalen van het voertuig. Nadat je dit allemaal hebt geregeld is het afwachten tot de juiste dag en tijdstip van ophalen en je hebt binnen no-time de sleutels in handen!

https://www.bultman.nl