Empress management services
Image default
Bedrijven

Hygiënisch blijven tijdens corona

De corona periode is een moeilijke tijd voor iedereen en hygiëne is momenteel belangrijker dan normaal. Hoewel de anderhalve meter regel ervoor zorgt dan direct contact al een stuk verlaagt wordt, kun je er in sommige situaties gewoonweg niet om heen. Belangrijk is dan om zo hygiënisch mogelijk te blijven. Hoe je dit precies doet lees je hier.

Sieraden

Ga jij langs bij je oma, opa, moeder of vader, dan doe je er verstandig aan om al je sieraden af te doen en grondig te reinigen. Ook krijg je jouw eigen handen om deze manier beter schoon. Het beste is nog dat je sieraden zo min mogelijk gebruikt tijdens deze periode. Dus ga je op bezoek, beperk dan het aantal sieraden dat je draagt of laat ze helemaal thuis.

Hanteer afstand

Hoe moeilijk het soms ook is, probeer afstand te bewaren op het moment dat je met je gezin of partner gaat eten. Of dit nu tijdens het ontbijt of avondeten is. Sla een stoel over of eet aan een andere tafel zodat de afstand van anderhalve meter altijd gewaarborgd wordt.

Gebruik kuchschermen

Een kuchscherm is het ideale hygiëne product voor tijdens de lockdown. Zeker voor bedrijven is dit ideaal. Op deze manier kun je toch nog een persoonlijk gesprek voeren zonder dat dit negatieve impact heeft. Een  scheidt jullie van elkaar en maakt het daardoor moeilijker voor bacteriën om door te dringen. Je bestelt een kuchscherm al eenvoudig online voor een schappelijke prijs.

https://endlessbranding.com/