Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Telefoonservice van FreeVoice Antwoordservice

Wilt u graag een telefoonservice van FreeVoice Antwoordservice inschakelen? Als u een telefoniste van FreeVoice inschakelt dan hoeft u nooit meer omzet te missen omdat u een telefoontje heeft gemist. Een telefoniste van FreeVoice zorgt ervoor dat zij belletjes beantwoord met uw bedrijfsnaam waardoor de klanten u en uw bedrijf meteen herkennen. U kunt bij FreeVoice ook nog profiteren van vele andere diensten waaronder een secretaresse op afstand die uw gehele agenda en mailbox beheert of profiteer van onze Connect service waardoor u slimmer en goedkoper kunt bellen of gebruik maken van onderling chatten met elkaar, een adresboek en inzicht in de presentie van alle medewerkers. 

Altijd bereikbaar met een telefoonservice

Met de telefoonservice van FreeVoice Antwoordservice bent u altijd telefonisch bereikbaar. Onze telefonistes beantwoorden de inkomende oproepen deskundig en professioneel waardoor u zich kunt richten op andere zaken binnen uw onderneming. Doordat de telefonistes spreken via uw bedrijf, worden de klanten op een persoonlijke wijze benaderd. Klantherkenning is daarom onze nummer één prioriteit. Ook beheren wij graag voor u uw mailbox en het reserveringssysteem en volgen wij uw instructies op. De voordelen van de telefoonservice is dat wij een kleinschalig bedrijf zijn waardoor er persoonlijk contact is met de telefonistes. Een ander groot voordeel is dat de telefonistes deskundig en professioneel zijn en regelmatig getraind worden om volledig up-to-date te blijven met de huidige technieken. Ook zit u nergens aan vast omdat het contract met FreeVoice maandelijk opzegbaar is. Daarom heeft u de touwtjes in handen en kunt u beslissen wanneer u wel en niet extra hulp nodig heeft van één van onze telefonistes. 

FreeVoice Connect

Naast de telefoon- en antwoordservice kunt u ook bij ons terecht voor FreeVoice Connect. Hierbij krijgt u meer grip op al uw zakelijke gespreksverkeerd en kunt u werken waar en wanneer u maar wilt en toch onderling contact houden. Dat zorgt voor meer flexibiliteit op de werkvloer en tussen medewerkers. Om altijd onderling bereikbaar te maken profiteert u van Xelion en blijft u up-to-date met de nieuwste versies van Xelion en kunt u profiteren van zowe bellen, chatten en sms’en voor één vaste prijs.