Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Drie dingen die je kan doen om uniek te zijn

We hebben er allemaal wel last van; het gevoel dat we uniek moeten zijn om er bij te horen. Nog geen eens voor een ander, maar gewoon voor jezelf. Je voelt je beter als je er goed uit ziet en een unieke stijl hebt. Je wilt jezelf uiten, en dit doe je door dingen te dragen en dingen te zeggen die bij je passen. Als iemand veel kleur draagt bijvoorbeeld, denken al gauw veel mensen dat die persoon heel erg extrovert is en houdt van feestjes en sociale gelegenheden. Iemand met geverfde schoenen? Diegene is artistiek en heeft een oog voor detail en creativiteit. Kortom, hoe je draagt en gedraagt geven veel mensen al een indruk. Hier zijn drie dingen die je kan doen om je eigen unieke stijl te vinden.

Zelf je eigen kleding printen. Misschien heb je al eens gehoord van graphic tee; een basic shirt met daar op een speciale print. Gelukkig ishet niet zo moeilijk om zelf te maken! Het enige wat je nodig hebt is een uitgeprint plaatje, een strijkzijer en folie om dat tussen het plaatje en de strijkijzer te zetten. Het enige wat je hoeft te doen is over de print strijken op het shirt, en binnen no time heb je je eigen unieke shirt. Zo kun je alles er op zetten wat je wilt.

Je tas of schoenen verven. Als je zelf iets bedenkt, zegt dat al veel over je. Door je eigen tas of schoenen te verven, laat je mensen zien dat je niet bang bent om risico te nemen. Een leren tas verven bijvoorbeeld wordt gauw als stoer gezien. Zorg er wel voor dat je de juiste verf gebruikt. Voor suede materiaal moet je natuurlijk suede verf gebruiken, en hetzelfde geldt voor die leren tas in het voorbeeld.

Jezelf zijn. Wees zoveel mogelijk jezelf! Leef niet volgens de regels van anderen, maar bedenk zelf hoe je bent en wat goed is voor je. Volg je eigen passies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://deleerverfwinkel.nl