Empress management services
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Kartonnen dozen bij Dozenhal

De kartonnen dozen van Dozenhal zijn de beste dozen die ik ooit heb kunnen gebruiken! De kwaliteit van de dozen is zo hoog, dat ze door wind en weer mee kunnen gaan. Ik kan het weten, want elke andere doos die ik bij andere bedrijven heb gekocht waren echt niet goed en gingen meteen stuk. Daarom wil ik hierbij Dozenhal echt aanraden als bedrijf.

De kartonnen dozen hemel

De reden waarom ik naar kartonnen dozen zocht, was omdat ik met mijn bedrijf ging verhuizen naar een groter bedrijfspand. Hiervoor had ik verschillende soorten verhuisdozen nodig om alle spullen goed te kunnen vervoeren. We hadden al een bedrijf benaderd die ons eerst zou helpen. Alleen hun producten waren echt van slechte kwaliteit en we konden er echt niks mee. Daarom gingen we kijken of er nog een ander bedrijf was die ons kon voorzien van dozen. Gelukkig kwam een collega van mij snel met het bedrijf Dozenhal. Hij had daar eerder dozen gekocht die wel goed waren. Dus wij naar de website van Dozenhal en ik zag meteen dat ik hier zelf kon invullen welke maten ik allemaal nodig had. Dit was meteen al een plus punt en ik kon dit snel regelen.

De service van Dozenhal

Nadat we in hadden gevuld welke dozen we precies wilde hebben, kregen we snel contact met Dozenhal. De bestelling was geen probleem en ze konden hem meteen klaar maken, zodat we de producten morgen al zouden hebben. Wat vond ik dit top service! Ik heb nog nooit zulke snelle en goede service gezien in mijn carrière! De volgende dag kwamen de mannen van Dozenhal de dozen brengen en ze deden nog iets. Ze zagen dat we al bezig waren met een beetje inpakken van de spullen en zij hielpen een handje mee. Dit vond ik echt super aardig van de mannen en heb ze daarom een kleine fooi gegeven.

Contact

Bent u benieuwd wat Dozenhal voor u allemaal kan betekenen? Bekijk dan gerust een de website van Dozenhal door voor meer informatie. Daar leest u ook meer over de verschillende soorten diensten die zij aan u kunnen leveren.