Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Springen en rennen

Het is weer winter. Dat merk je aan de kou en het sneeuwt zo nu en dan. Als je een sporter bent is het lastig om de motivatie te krijgen om in de koud te sporten. Hoe kun je jezelf motiveren om toch te gaan sporten?

Begin met een leuke sport te kiezen in de winter. Het is leuk om met jezelf af te spreken dat je in de winter een andere sport doet dan in de zomer. Doe iets waar je niet snel aan zult denken. Flat ground trampoline springen is bijvoorbeeld erg leuk om te doen. Je kunt dit binnen en buiten doen. Door te sporten op een springmat trampoline verbrand je veel vet. Het is verder ook goed voor je conditie en bovendien erg leuk om te doen. Squashen is ook een leuke binnensport voor in de winter. Je moet snel reageren en het is een goede work out.

Ga direct na werk of school sporten. Je zult dan beter gemotiveerd zijn om te sporten. Als je eerst gaat eten zul je minder snel nog naar buiten willen of willen bewegen. Zorg er wel voor dat je iets gegeten hebt voordat je gaat sporten. Een stuk fruit bijvoorbeeld. Leg in de ochtend alvast de sportkleding klaar. Je kunt het ook meenemen naar je werk. De kans dat je dan gaat sporten is dan groter. Spreek ook met iemand af om te sporten. Dit is niet alleen leuker omdat je met diegene kunt praten. Het is ook een manier om jezelf te motiveren om toch te gaan. Je wilt de ander niet teleurstellen door te zeggen dat je geen zin hebt. Je wilt de afspraak niet zo maar afzeggen. De ander zal dit ook waarderen en leuker vinden om te doen dan alleen sporten. Koppel een beloning aan het sporten. Zeg tegen jezelf dat je iets lekkers mag als je klaar bent met sporten.

https://www.trampolines.nl/