Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

De 3doodler een evolutionaire 3d pen

Een 3d pen is een pen waar je 3d objecten mee kunt tekenen. Voor veel mensen is het nog steeds een onbekend product maar toch is het enorm populair sinds zijn lancering in 2013 met de 3doodler 3d pen. We kennen allemaal wel de 3d printer maar in Amerika is het allemaal begonnen via een kickstarter project om de 3doodler 3d pen te kunnen produceren. Een 3d pen waarmee je je eigen 3d objecten zou kunnen tekenen uit de losse hand. Het kickstarter project was ervoor bedoeld om het laten ontwikkelen van deze pen te kunnen financieren en hiervoor was 30.000 dollar noodzakelijk. Uiteindelijk werd er 2,3 miljoen dollar binnengehaald en kon direct de start van de productie voor 23.000 klanten beginnen. De 3d pen was een feit geworden.

Veel meer nieuwe merken

Natuurlijk was de ontwikkeling van de 3d pen nog maar net begonnen maar ondertussen zijn er veel meer merken op de markt gekomen. Je kunt tegenwoordig 3d pennen van merken als Myriwell, 3doodler start,YaYa, Sunlu, Colido, Polaroid, Lix, en vele andere vinden die ook de 3d pen op de markt hebben gebracht. De ontwikkelingen hebben hierbij overigens niet stilgestaan aangezien er ook t.o.v. de eerste 3doodler 3d pen veel verbeteringen zijn doorgevoerd. De 3d pennen zijn dunner geworden kunnen voor meer filament soorten worden gebruikt. Verstoppen minder snel waar zeker de 1e generatie 3d pennen veel last van hadden en zijn goedkoper geworden.

Welke 3d pen kopen

Natuurlijk zijn er onderlinge verschillen in de kwaliteit en de mogelijkheden van de 3d pennen. Welke 3d pen je wilt gaan bestellen is vaak afhankelijk van de mogelijkheden voor het tekenen. Wanneer je probleemloos wilt tekenen is het belangrijk geen verouderde 3d pen te bestellen maar een nieuw model die multifunctioneel is. Hier zijn natuurlijk verschillende 3d pennen die hiervoor in aanmerking komen en voor een compleet overzicht kunt u het beste even een kijkje nemen op de website van goedkope3dpen.nl.