Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Rolsteiger is een ondersteunende steiger.

Het volgende type rolsteiger wordt ondersteunde steiger genoemd. Het is de oorzaak van meerdere dodelijke ongevallen  en meer dan 10.000 gewonden per jaar op de bouwplaatsen, en het is voor werknemers van essentieel belang dat zij de gespecialiseerde training krijgen die zij nodig hebben om ongelukken te voorkomen. Ondersteunde steigers zijn slechts een van de enige steigerconstructies waarmee u op beide steunen kunt steunen of volledig mobiel kunt zijn als er wielen op de basis van de steunen zijn aangesloten.

Verschillende typen rolsteigers

Verschillende soorten rolsteigers kunnen worden gebruikt om bij bouwprojecten te helpen. Het maakt het bouwproject namelijk vele malen makkerlijker, ook zijn er bepaalde wettelijke eisen waarbij je moet voldoen als je gaat beginnen aan een bouwproject. Het opstellen van een goed steiger is het halve werk.

Of u steigers, steigerbouw of uitgebreide steigeroplossingen wilt kopen of huren, onze groep ervaren professionals zal de ideale steigeroplossingen ontdekken om uw project tot een succes te maken – we raden je daarom aan om de website steigerdeals.nl eens te bezoeken voor meer informatie. Steigers kunnen mogelijk een verplicht en integraal deel van het bouwen zijn, of het kan puur opt-in zijn door het bouwproject.

Een van de beste manieren om slip- en valongelukken op steigers te voorkomen, is het houden van een werklocatie die zo georganiseerd mogelijk is we geven je hier graag gratis advies over. Ook als je niet weet welke rolsteiger het beste bij je bouwproject start, raden we je aan om eens contact op te nemen met een van onze verkoopmedewerkers die je hierop kan adviseren.

https://www.steigerdeals.nl/