Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Meetapparatuur Chroma van TT&MS

Met de meetapparatuur van Chroma kunt u rekenen op kwaliteit en zekerheid. In welke branche u ook werkt, het testen en meten van de kwaliteit van uw product is efficiënt – al helemaal in de altijd groeiende markt waar producten elkaar één op één opvolgen. Bij TTMS begrijpen wij  als geen ander dat u graag uw producten optimaal wilt ontwikkelen. Daarom helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste test- en meetapparatuur voor uw product en/of applicatie. 

Meetapparatuur Chroma 

Meetapparatuur Chroma is opgericht in 1984 en is van oorsprong een Taiwanees bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in test- en meetapparatuur en geautomatiseerde testsystemen. In Azië is Chroma een zeer grote naam en zij beginnen ook steeds groter te worden in Europa. U kunt in Europe diverse producten vinden zoals elektronische belastingen, AC voedingen, DC voedingen en safety testers. Chroma bedient ook nog andere belangrijke markten zoals de elektrische voertuigen branche en platte beeldschermen. 

Chroma heeft diverse vestigingen over de hele wereld, onder andere in Europa, de Verenigde Staten, China en Japan. Alleen op die manier kunnen zij de wensen volbrengen van hun klanten. Door al deze vestigingen is er sprake van een ‘internationale en dynamische’ werkomgeving voor experts over de hele wereld zodat zij samen kunnen komen. 

Producten

Welke producten kunt u precies aanschaffen bij TT&MS total test and measurement support? U kunt bij TT&MS terecht voor diverse electronische loads. Een voorbeeld hiervan is een DC load van de PMLA serie van Höcherl & Karl. Deze multichannel DC load kan meer dan 72 kanalen per systeem en heeft een dynamisch testsysteem. Wilt u toch liever een chroma? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de 63200E serie DC loads die een zeer grote capaciteit heeft of de 63200 A serie DC loads 2kW en/of 24kW die een hoge auto frequentie heeft tot 50kHz. 

TT&MS

Het team van TTMS heeft een passie voor technologie en innovatie omdat zij weten dat testen en meten een belangrijke verbinding heeft met alles wat ontwikkeld en/of geproduceerd moet worden. Wij geloven dat het verkopen van test- en meetsystemen niet genoeg is maar dat het belangrijk is dat de klant de producten ook daadwerkelijk begrijpt.