Empress management services
Auto's en Motoren

De meerwaarde van een automakelaar in Etten-Leur

De automakelaar is niet nieuw maar is de laatste jaren wel heel erg in opkomst. De reden daarvoor is dat de markt flink aan het verschuiven is. Waar mensen vroeger nog langs de autodealer in het dorp langsgingen om occasions of nieuwe modellen in de showroom te bekijken, zijn mensen tegenwoordig niet meer gebonden aan Etten-Leur en gaan ze het internet op. Dat maakt het makkelijker om te vergelijken en de beste deal te vinden. De automakelaar speelt in op deze behoefte en omdat MV Motive zich vlak bij jou in Etten-Leur bevindt, biedt dit voordelen ten opzichte van reguliere autodealers.

Vier voordelen van een automakelaar bij jou in de buurt

Een automakelaar biedt verschillende voordelen ten opzichte van een reguliere autodealer in Etten-Leur. In dit artikel worden de vier belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  • Een automakelaar heeft geen groot aanbod aan occasions omdat dit een risico met zich meebrengt. Een occasion die niet verkocht wordt neemt immers nog steeds ruimte in en moet onderhouden worden. Die kosten worden bij de meeste autodealers doorberekend in de verkoopprijs.
  • Een automakelaar is niet gebonden aan locatie. Een autodealer in Etten-Leur moet het vooral hebben van zijn eigen aanbod. Een automakelaar gaat landelijk op zoek naar voertuigen die aansluiten bij jouw specifieke wensen.
  • Bij een automakelaar gaat een expert voor je aan de slag. Deze is er bij gebaat dat jij een auto krijgt die past bij je wensen en eisen. Geen gladde verkooppraatjes dus maar eerlijk advies en een professional die met je meedenkt.
  • De automakelaar heeft een uitgebreid netwerk en kan je daarom goed adviseren over verzekeringen, onderhoud en financieringsmogelijkheden

MV Motive; het beste van twee werelden

MV Motive biedt je een totaalpakket waarmee jij altijd slaagt in je zoektocht naar een nieuwe auto. Automakelaar Maurice de Vijver heeft meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en neemt je het werk uit handen. Als autodealer in Etten-Leur heeft hij een kleine voorraad met nette occasions waar je Autotrust garantie op af kunt sluiten en als automakelaar spreekt hij een groot, zorgvuldig opgebouwd netwerk aan indien je in het huidige aanbod niet vindt wat je zoekt. Er zijn ook verschillende financieringsmogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke rijders, waaronder een financial lease constructie.