Empress management services
Image default
Auto's en Motoren

Bent u op zoek naar een SPAL-ventilator?

Een SPAL-ventilator staat garant voor de perfecte koeling van uw auto. Deze ventilatoren zijn verkrijgbaar bij bedrijven die SPAL over de hele wereld vertegenwoordigen. Zo’n leverancier wordt ook wel een Original Equipment Manufacturer (OEM) genoemd. Ook in Nederland zijn diverse bedrijven gevestigd die zich OEM van SPAL mogen noemen, waaronder RDN.

De juiste SPAL-ventilator

Het Italiaanse SPAL maakt al sinds de jaren vijftig faam met ventilatoren. De Italianen leveren de beste 12/24 volt koelventilatoren voor auto’s. RDN beschikt over een breed assortiment aan SPAL-ventilatoren. Als OEM kan RDN adviseren over de juiste SPAL-ventilator en kan deze vervolgens ook op de juiste wijze monteren. Om de meest geschikte SPAL-ventilator te selecteren, is het belangrijk om te bekijken welke maatvoering past bij de beschikbare ruimte in uw auto. Ook hier helpen de specialisten u natuurlijk bij.

Gespecialiseerd in airco’s

RDN is een bedrijf dat is gespecialiseerd in ventilatoren én airco’s. Zo kan RDN vanuit de eigen werkplaats in Noord-Brabant bijvoorbeeld problemen met de condensor van uw airco verhelpen. De condensor vervult een belangrijke functie in de airco. De condensor koelt de lucht en is dus cruciaal voor de werking van de airco. Een specialist van dit bedrijf uit Noord-Brabant kan mankementen met de condensor van uw airco oplossen.

Voorkom problemen met uw klimaatapparatuur

U kunt zelf veel doen om problemen met uw airco te voorkomen. Een van de belangrijkste preventieve maatregelen is jaarlijks een aircocontrole laten uitvoeren door een expert. Tijdens de winter zult u minder gebruikmaken van de airco, maar om lekkages door uitdroging te voorkomen is het belangrijk om de airco af en toe aan te zetten. Op warme zomerdagen krijgt de airco het zwaar voor de kiezen. U kunt een handje helpen door voor vertrek de ramen te openen en de warmte te laten ontsnappen. Hierdoor hoeft de airco minder hard te werken en komt dat de levensduur ten goede. De specialisten van RDN in Noord-Brabant voorzien u graag van meer tips om de condensor van de airco in optimale conditie te houden. Bovendien kunt u altijd een afspraak maken voor onderhoud of een reparatie via de contactgegevens op de website.