Empress management services
Image default
Auto's en Motoren

Waarom een dagcursus auto theorie?

Je hoort er steeds meer mensen over: de theorie examen dagcursus van 123 Theorie. Wij vertellen je waarom zo’n spoedcursus een goed idee is en hoe het in z’n werk gaat.

Om te beginnen kun je je 24/7 waar je ook bent via telefoon, tablet of laptop inschrijven. Je gaat naar www. 123-theorie.nl, geeft aan welke locatie voor jou handig is en welke dag je goed uitkomt. Tip: de cursusdag begint vroeg en is intensief, kies dus een dag waarop je verder helemaal vrij bent. Na de inschrijving krijg je direct een bevestigingsmail. In je agenda zetten dus die theorie in 1 dag Eindhoven, Alkmaar, Breda, Leeuwarden, Zwolle of waar dan ook. Een paar dagen voor de trainingen komt er nog een reminder per mail met daarin oefeningen ter voorbereiding. Super handig! Verder hoef je zelf niks te regelen. Het 123 Theorie team zorgt voor de exameninschrijving bij het CBR en voor het cursusmateriaal. De lesdag begint om 07.00 uur. Je krijgt les in een groep met allemaal andere jongeren. Wel zo leuk en gezellig. Je krijgt les tot ongeveer 13.30 / 14.00 uur. Na de lunch wordt de hele groep naar de examenlocatie gebracht. In de meeste gevallen is dat vlak in de buurt.

De lesmethode van 123 Theorie werkt uitstekend

De lesmethode die 123 Theorie gebruikt, blijkt goed te werken. Zo goed zelfs, dat ook jongens en meiden met dyslexie, ADHD, faalangst of examenvrees ‘gewoon’ in 1x slagen. De docenten hebben veel ervaring met mensen die opzien tegen examens. Ze leggen dingen op zo’n manier uit dat het echt blijft hangen. Je leert dat de verkeersregels logisch zijn; je leert ze snappen in plaats van dat je zaken uit je hoofd leert. En heel bijzonder: je mag oefenen met echte examenvragen. Je weet van te voren dus precies wat voor soort vragen er gesteld worden.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Yes! Neem snel contact op met 123 Theorie via app, telefoon of mail: 06 29 99 99 62, 085 060 1230, info@ 123-theorie.nl. Succes alvast met je theorie examen.

 

https://www.123-theorie.nl/