Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Gegarandeerd betere communicatie binnen uw organisatie met NuCall

NuCall helpt u met beter internet en telefonie. Wordt uw communicatie continu belemmert door bijvoorbeeld slecht internet? NuCall schiet te hulp! Wij kunnen u een passende oplossing bieden naar aanleiding van uw wensen en/of behoeftes. Communicatie die werkt – daar ondersteunt NuCall u bij. Als gespecialiseerd bedrijf in telefonie en internet blijft NuCall de laatste updates continu in de gaten houden. 

Over NuCall 

NuCall begrijpt dat communicatie belangrijk voor uw organisatie is. Ieder bedrijf communiceert weer op een andere, eigen manier. Voor een klant is het essentieel dat hij/zij professioneel geholpen wordt: of dit nu via te telefoon gebeurt of via social media. Een rustige noch vriendelijke stem van de receptionist(e) doet wonderen. Bovendien spelen wachttijden, voicemails en wachtrijen tevens een grote rol bij een fijne, werkende communicatie.

Uw bereikbaarheid staat op één, zo luidt ons motto. NuCall kijkt samen met u naar alle mogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Zolang u goed bereikbaar bent voor collega’s en voor de klant, moet alles goedkomen. Dit is uiteraard allesbepalend voor een juiste communicatie.
Gezamenlijk creëren wij een planning en helpen wij u waar nodig. Na een week neemt NuCall kort contact met u op of alles naar toebehoren werkt en of er nog eventuele wijzingen nodig zijn. 

Werkzaamheden

U zult zich afvragen: wat voor diensten levert NuCall nu precies? Wij bieden de totaaloplossing voor vast-mobiel-integratie, vaste- en mobiele telefonie. Zo is er NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuSIP en NuInternet. Door NuVoIP worden gesprekken op stand gebracht, met NuInternet kunt u rekenen op een goedwerkende internetverbinding en met NuMobile profiteert u van een 4G netwerk met mogelijkheden tot vast-mobiel-integratie en bijvoorbeeld meerdere nummers op één simkaart. 

Waarom kiezen voor NuCall?

– NuCall werkt met apparatuur van hoogwaardige kwaliteit (lees: A-merken).
– De medewerkers van NuCall zijn allen gecertificeerd en deskundig op het gebied van internet en telefonie.
– NuCall beschikt over een supportdesk, waar u op professionele wijze wordt geholpen door een van onze medewerkers.
– Wij leveren kwaliteit noch continuïteit.
– NuCall is altijd up to date betreft de laatste ontwikkelingen in de markt.

Voor eventuele vragen zijn wij tijdens de kantoortijden bereikbaar op onze zogenaamde servicedesk. Voor spoed kunt u ons altijd contacteren via de telefoon.