Empress management services
Zorg

Zorg vacatures met opleiding

Altijd al opzoek geweest naar een leuke baan in de zorg? Zie dan de zorg vacatures van driegasthuizengroep. Daar bent u gegarandeerd van een leuke uitdagende baan in de zorg. Medewerkers in de zorg zijn op het moment erg gewild, er zijn veel verzorgingstehuizen met mensen die dagelijkse hulp nodig hebben. Zo hebben zij hulp nodig bij het aankleden, wassen of in beweging blijven. Jij als zorgmedewerker zorgt ervoor dat deze mensen goed kunnen blijven functioneren. Jouw rol hierin is dus van groot belang!

 

Waar vind ik zorg vacatures?

Het is misschien lastig om de geschikte zorg vacature te vinden. Er worden dan vaak per ziekenhuis of verzorgingstehuis vacatures aangeboden. Het voordeel van de zorg vacatures bij driegasthuizengroep is dat deze van veel verschillende locaties worden aangeboden. Daardoor zit er altijd een passende baan tussen voor jou! Van een thuiszorgmedewerker tot een basisarts. Zou je toch graag willen omscholen om in de zorg te werken of ben je aan het kijken voor een passende opleiding? Dat kan ook bij driegasthuizengroep, het volgen van een BBL-opleiding. Hierin wordt je zowel in de praktijk als op school door middel van theorie opgeleid tot een goede zorgverlener.

 

Wil je graag werken in de zorg?

Wil je meer weten over de verschillende vacatures? Bekijk dan de vacatures op de website van driegasthuizengroep. Hier staan alle vacatures rondom thuiszorg, woonzorg, opleiden, vrijwilligers, kantoor en ParaGo. Wil je er snel bij zijn? Zet dan de vacature alert aan, dan ben je er het snelst bij!