Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Een eiken vloer, houten vloer of lamelparket

Ongeacht de keuze van onze klanten voor een eiken vloer, houten vloer of lamelparket, wij staan voor ze klaar om de vloer naar wens te installeren! Wij van Bax houthandel zijn trots te kunnen zeggen dat wij bijna al onze vloeren in de eigen fabriek produceren. Dit is voordelig door twee redenen. De eerste is dat we hierdoor onze klanten kwaliteit kunnen garanderen, omdat we precies weten wat er allemaal met de vloer gebeurd is van productie tot aan installatie. Het tweede voordeel is dat we hierdoor lagere prijzen kunnen hanteren voor onze klanten, omdat we niet afhankelijk zijn van een marge op de tussenhandel.

Eiken vloeren in de woonkamer, gewoon de beste keuze

Toch is de beste keuze om eiken vloeren in woonkamers te hebben. Er is namelijk geen andere vloer met dezelfde warme uitstraling. Laminaat kan er enigszins in de buurt komen, maar zal toch altijd een goedkope imitatie blijven van het echte werk. Sommige mensen noemen als argument om tegels in de woonkamer te nemen, dat tegels veel makkelijker schoon te houden zijn, vergeleken met houten vloeren. Dit zou best waar kunnen zijn, maar is het schoonhouden van de woonkamer werkelijk belangrijker, dan het warmhouden van de sfeer in huis? Het warmhouden van jouw voeten? Tegels zuigen namelijk elk greintje warmte uit een huis en laten het koud en verlaten achter.

De prijzen

De prijzen van een eiken vloer verschillen heel erg met de verschillende keuzes die u allemaal kunt maken. Uiteraard is het mogelijk om het duurste van het duurste te nemen, maar er liggen heel veel prijsklassen tussen de duurste mogelijkheden en de zuinigere mogelijkheden. De grootte van de vloer is in ieder geval een factor, daarnaast ligt het aan de hoeveelheid knoesten die in de planken, hoe breed de vloer gaat worden en welke samenstelling van planken u kiest. Op onze website is alle informatie te verkrijgen per vloer wat het gaat kosten, en wat de invloed van de verschillende keuzes zijn op de kosten. We sporen u nogmaals aan om onze website een bezoekje te brengen, u kunt dan gelijk goed oriënteren!