Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

De voordelen van de HP PageWide Printer van Repromat

Met de HP PageWide printer krijgt printen een geheel andere dimensie. Alsof printen als het ware opnieuw is uitgevonden. Deze printer overtreft alle verwachtingen.

De HP PageWide printer is zeer professioneel

De HP PageWide printer technologie helpt bedrijven bij het opnieuw uitvinden van drukwerk en hun bedrijfsprocessen. Met de HP PageWide technologie wordt de hele pagina in één keer afgedrukt. Miljoenen identieke inktdruppels worden met de hoogste precisie op het papier aangebracht. Hierdoor kunt u afdrukken van hoge kwaliteit produceren en tegelijkertijd energie en kosten besparen. Wanneer u kiest voor een HP PageWide printer, krijgt u topsnelheden en professionele kleurenafdrukken tegen de laagste kostprijs in zijn klasse.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding.

In termen van betrouwbaarheid en printkwaliteit kunnen originele HP zwarte tonercartridges tot 50% goedkoper zijn dan de gemiddelde gereviseerde zwarte cartridge.

De voordelen van HP PageWide:

 • Tot 20% lagere totale kosten voor de aanschaf van een HP PageWide printer dan de meeste andere fabrikanten (400- en 500-serie printers en MFP’s)

 • Hoogste afdruksnelheden in zijn klasse – tot 75S/min.

 • Snel dubbelzijdig scannen in één keer

 • Lager stroomverbruik dan vergelijkbare laserapparaten

 • Duurzame documenten die waterafstotend zijn, bestand tegen tekstmarkeringen en niet uitstrijken of vervagen.

 • Hoge zwarting en kleurverzadiging voor professionele kleurendocumenten van professionele kwaliteit

 • Minder reserveonderdelen dan de meeste laserprinters

 • Langdurig en zeer langdurige levensduur van de verbruiksartikelen waardoor u veel langer kunt afdrukken voordat deze aan vervanging toe zijn. Extra voordeel: veel minder voorraadbeheer

 • Gelijktijdig gebruik van meerdere functies, zodat u kunt scannen, kopiëren en faxen terwijl een andere gebruiker aan het afdrukken is (alleen MFP’s)

 • Microsoft Word en PowerPoint®-documenten rechtstreeks vanaf een USB-station afdrukken (alleen model 477dw)

 • Altijd kosteneffectief printen

Uniek systeem

42.240 spuitmonden (10.560 spuitmonden per kleur) leveren de inkt op precies de juiste positie. De stationaire robuuste printkop is ontworpen om dienst te doen gedurende de totale levensduur van de printer en zorgt ervoor dat alleen het papier beweegt. Waardoor taken snel en in één keer kunnen worden uitgevoerd. De verstelbare papiergeleiders houden de afdrukken aan beide zijden vast. Waardoor er nette stapels in de uitvoerlade ontstaan. De printkop wordt automatisch onderhouden om de printkopbalk goed te laten werken en een consistente afdrukkwaliteit te garanderen. Automatische tests zorgen ervoor dat verstoppingen van printkoppen worden opgespoord en kunnen worden geëlimineerd waardoor een consistente afdrukkwaliteit in de loop van de tijd blijvend kan worden gegarandeerd.