Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Willen we een echte of een neppe boom?

Langzaam maar zeker zit de maand december er weer aan te komen en dat betekent natuurlijk ook dat de kerst weer om de hoek staat. Dit wekt bij veel mensen een bepaalde vraag op, namelijk: willen we dit jaar een echte of een neppe kerstboom? Allebei de opties hebben zo hun eigen voor en nadelen en dit maakt de keuze extra lastig. Een goede manier om een overzicht te krijgen van het positieve en het negatieve is om deze dingen voor beide opties op een rijtje te zetten. Hierna kan je kiezen wat het beste bij jou past. 

Een neppe kerstboom heeft zo zijn handigheidjes. Zo vallen bijvoorbeeld geen naalden uit en dat scheelt jou weer stofzuigen. Ook kan je versierde kerstbomen kopen, zodat je zelf niet meer de moeite hoeft te doen om alle ballen en slingers er in te hangen. Ook koop je een kunstkerstboom vaak één keer, voor de rest van je leven. Het is even een investering, maar je hebt er jaren lang plezier van. Zo’n complete kerstboom heeft helaas ook een paar nadelen. Hij kost dus best wel veel geld en helaas is de productie van de bomen niet erg goed voor het milieu. 

Een echte kerstboom heeft gewoon zo zijn charme. Je kan hem gezellig met de hele familie uit gaan zoeken en hij ruikt altijd zo lekker. Ook is het bij veel mensen thuis traditie om de kerstboom te versieren. Helaas heeft een echte boom niet alleen maar voordelen. Een echte boom heeft ook echte naaldjes. Als de boom eenmaal een paar weken op het droge staat, beginnen deze naaldjes los te laten en uit te vallen. Die mag jij lekker allemaal op gaan zuigen met de stofzuiger. Een ander nadeel is dat je elk jaar een nieuwe moet halen en na een tijdje kan dit best prijzig worden. 

http://www.xmasdeco.nl