Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Website laten maken met winstgevende online marketing

Voor elke organisatie een passend pakket

Om tegemoet te komen aan de verschillende wensen van onze klanten hebben wij drie pakketten samengesteld voor een Basis, Premium en Maatwerk website.

  • Met ons Basis pakket mag je rekenen op een aantal professioneel vormgegeven webpagina’s die aansluiten bij de huisstijl van jouw onderneming of organisatie. Uiteraard is dit basispakket inclusief een groot aantal functionaliteiten. Jij levert zelf de teksten, afbeeldingen en een bedrijfslogo aan en kiest een template uit. Studio Webdigi gaat vervolgens voor je aan de slag. We bouwen een site die is voorzien van de beste WP-plugins zodat je zeker weet dat alles optimaal functioneert.
  • Met ons Premium pakket kies je voor professionele vormgeving op maat. We maken een uniek ontwerp dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Dit doen we aan de hand van jouw wensen en het type onderneming of organisatie dat jouw site vertegenwoordigt. Ook in dit geval lever je zelf de teksten, foto’s en logo’s aan.
  • Met ons Maatwerk pakket kies je voor de meest uitgebreide optie en een website die voor 100% is afgestemd op jouw wensen en doelstellingen. Voor dat we daadwerkelijk gaan ontwerpen, bepalen we daarom eerst samen met jou de strategie. Hoe ziet je doelgroep eruit en wat wil je met jouw website bereiken en hoe kunnen we dat het beste vormgeven? Wanneer we samen een duidelijk beeld voor ogen hebben, gaan we aan de slag. Zo komen we tot een compleet unieke website waarin design en functionaliteiten helemaal op maat zijn gemaakt en volledig in overeenstemming zijn met je doelstellingen. Je hebt er vervolgens zelf geen omkijken meer naar want we voeren het hele proces van A tot Z voor je uit.

 

Goede vindbare websites de kern voor online success.

Tegenwoordig kan een bedrijf eigenlijk niet meer zonder een website. 

Uw bedrijf is namelijk beter vindbaar met een goede website en het is de enige manier om 24/7 uw doelgroep te informeren over uw product of dienst. Natuurlijk moet de website wel eerst gevonden worden en daarom is het belangrijke om een professionele website voor ‘t bedrijf te laten maken. Voor een website laten maken is er toch een ruime mate van deskundigheid nodig om een goede vindbare website te ontwikkelen. Wij kunnen u hierbij helpen, ons ervaren team kan met u samenwerken om een zakelijke website voor uw bedrijf te maken. U maakt uw wensen kenbaar en wij gaan er mee aan de slag met als doel een website te maken die er niet alleen fraai uitziet, maar een die ook nog eens hoog in Google scoort. Wij bieden zowel voor bedrijven en instellingen als voor ZZP’ers en starters de passende oplossingen. Bekijk gewoon eens vrijblijvend ons veelzijdige aanbod op studio-webdigi.com

https://studio-webdigi.com