Empress management services
Banen en opleidingen

Junior product developer

Junior product developer

Mooie vacature in de regio als junior product developer!

Jouw baan als junior product developer in soest ben jij toe aan een nieuwe stap? heb je je werk als ( leidinggevend ) operator wel gezien en wil je meer? dan is dit een mooie uitdaging.

In deze functie breng je trends en ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied in ticket en denk je mee in het optimaliseren van het assortiment en nieuwe producten. Je helpt mee in het uitbouwen van nieuwe producten, voert verbeteringen in op het gebied van bestendigheid en techniek en bent nauw betrokken bij het uitproberen van prototypes. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van binnenkomende koopwaar en leg je referaat af van het keurproces. Als medewerker junior product developer ( elektrotechniek ) leg je verantwoording af aan de technische directeur.

Voor wat, hoort wat

Sluit bij huis, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn bepalend als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt get work. Zodra jij begin met de baan junior product developer ( elektrotechniek ) in soest kan je dan ook schatten op :

Een marktconform salaris. Een hardstochtelijk team. Bij goed werking verbintenis voor onbepaalde tijd. 16 verlofuren per tijdsperiode, op voet van een fulltime werkweek. Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken ( daarboven de 21 jaar ). Jouw werk als junior product developer in soest jammer toereikend kunnen we je nu nog geen kennisgeving schenken over de werkplek. Als jij de junior product developer ( elektrotechniek ) bent voor deze job, porties we dit natuurlijk zometeen wel een-op-een met jou. Graag verhalen we je wel vast over de rol van get work : waar jij op zoek bent naar werk, ontwaren werkgevers mensen voor hun vacatures. Get work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Sluit bij huis werken, jouw werkgeluk én subjectief contact poneren we ook centraal.

Dit breng je mee

Kijk jij er al naar uit om deze vacature als junior product developer ( elektrotechniek ) in soest te vervullen? Dat kan als je beschikt over :

Minstens een afgeronde mbo niveau 4 educatie in de vaarroute werktuigbouwkunde, elektro of besturingstechnieken. technologisch inzicht en bekende van techniek vloeiend nederlands en engels taalgebruik in woord en geschrift communicatief vaardig een ( t ) huis in soest, of in de vorm van soest, bv. baarn, amersfoort, eemnes, bunschoten-spakenburg, hilversum of nijkerk koffie? thee? werk? online solliciteren naar deze vacature junior product developer in soest is zó gedaan!

Get work vervaardiging great work van doend werk in de regio.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/ict.html