Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Webdesign bureau Rotterdam | Webdesign specialist.

Webdesign bureau Rotterdam

Een webdesign bureau te Rotterdam kan u aan verschillende websites helpen. Een digitale plek voor uw MKB of een grootschalige opzet voor een heuse webshop, voor alles kan u een site laten bouwen. Het blijft echter niet alleen bij een ontwerp, het onderhouden en programmeren komt er ook bij.

Een eenvoudige huisstijl laten ontwerpen of een professionele website laten maken, u neemt uw plek in op het internet met een webdesign bureau voor Rotterdam.

Webdesign bureau Rotterdam – template of handgemaakt design?

Het laten maken van een website door een webdesign bureau voor Rotterdam heeft te maken met de afweging of u het vanaf een template wilt laten bouwen of dat het met de hand wordt gemaakt. Het draait hier om een kwestie van originaliteit en prijs.

Wanneer u kiest voor een website of webshop laten maken vanaf een template scheelt dit veel tijd en moeite voor een webdesign bureau in Rotterdam. Dit zal u daarom ook merken in de lagere prijs. Echter, wilt u een volledig unieke uitstraling voor uw bedrijf in combinatie met een originele huisstijl dan kiest u voor een handgemaakt design. Advies hierover is in te winnen bij een webdesign bureau te Rotterdam.

Mobielvriendelijk design en CMS

Een webdesign bureau in Rotterdam is geschikt voor het inbouwen van verscheidene functies die niet mogen ontbreken bij het laten maken van een website. Als we het over de eerste hebben, mobielvriendelijk design (responsive design), dan bedoelen dat een site zich kan aanpassen aan de verschillende vormen en maten van mobiele telefoonschermen. Vooral nu in een tijd waarin steeds meer mensen een smartphone of tablet hanteren is het belangrijk dat internetpagina’s goed weergegeven worden.

Een CMS is een Content Management System, een handig stukje programmeerwerk wat gebruikt wordt om veranderingen in werking te stellen op een website. Zo kunt u met bijvoorbeeld WordPress snel en makkelijk nieuwe diensten toevoegen, maar ook afbeeldingen wijzigen of teksten invoeren. Heeft u behoefte aan meer informatie over CMS (WordPress) of mobielvriendelijk design (responsive design)? Vraag het een specialist in het laten maken van websites van ons webdesign bureau in Rotterdam.