Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Succesbepalende factoren

Deze factoren bepalen of jij miljonair kan worden

Als men wordt gevraagd of hij of zij miljonair wilt worden zullen de meesten bevestigend antwoorden. In principe heeft iedereen de mogelijkheid om miljonair te worden, maar de kans dat het daadwerkelijk gebeurt neemt af naarmate bepaalde voordelen hun waarde verliezen. De volgende vijf factoren zijn belangrijk wanneer je de ambitie hebt om miljonair te worden; tijd, carrière, inkomen, lange termijn focus en beleggingsstijl. Omdat weinig mensen excelleren op alle zes de onderdelen zullen velen nooit een bedrag van 7 cijfers op hun bankrekening zien verschijnen.

In principe heb je tot je veertigste om de tijd in jouw voordeel te laten werken. Vanaf je veertigste heb je nog 27 jaar tot aan je pensioen. Als je grens van veertig bent gepasseerd begint de klok in je nadeel te werken. Het beste is natuurlijk om op zo jong mogelijke leeftijd al veel geld te hebben zodat die centen langer voor jou kunnen werken dan jij voor het geld. De factor ‘carrière’ is ook zeer belangrijk. Wanneer je een beetje vastzit binnen het bedrijf en er weinig doorgroeimogelijkheden zijn is het misschien toch verstandig om eens verder te kijken. Het gemiddelde jaarlijks inkomen van een miljonair bedraagt €175.000,-. Hoe meer je daar boven zit, hoe groter de kans dat je miljonair wordt.

Ook een lange termijn visie is van belang in deze. De meeste miljonairs hebben zoveel geld verdiend om dat ze naar de lange termijn keken in plaats van zich te focussen op de korte termijn. Verder is een goede beleggingsstijl essentieel. Met geld beleggen kan je je vermogen uitbreiden. En vanzelfsprekend, hoe meer risico’s je neemt, des te groter de kans dat het veel oplevert. Risico’s nemen is dan ook zeker niet slecht, maar aandelen kopen en verkopen moet wel op een doordachte en gebalanceerde manier gebeuren.

http://leerbeleggen.com