Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Lichtadvies van BinTTec Projectverlichting

Verlichting bepalend voor de sfeer

Met verlichting geef je een gebouw sfeer, en zelfs een eigen identiteit. Met verlichting kun je zo ontzettend veel kanten op. Denk aan verlichtte bedrijfslogo’s, retro kroonluchters of industriële verlichting. De keuze die u maakt voor een project qua verlichting zal grotendeels bijdragen aan de sfeer die naar buiten wordt gedragen, laat BinTTec helpen met een lichtadvies op maat.

Lichtadvies op maat

BinTTec heeft zich gespecialiseerd op lichtadvies voor veel verschillende soorten projecten. Zij kunnen u helpen met het opstellen van een ‘lichtplan’. Wanneer u bijvoorbeeld installateur, architect of interieurontwerper bent; kan dit ontzettend handig zijn. De mensen van BinTTec begeleiden u van A tot Z en zorgen altijd voor tevredenheid. Daar kunt u van op aan. Het lichtadvies  van BinTTec is altijd op maat en nauwkeurig. U kunt er zeker van zijn dat u kwalitatieve projectverlichting  aantreft.

Snelle service bij BinTTec Projectverlichting

Heeft u interesse gekregen in het lichtadvies van BinTTec? Dan is het altijd een goed idee om contact te leggen. Op die manier kunt u extra informatie inwinnen en een besluit nemen. Contact is snel gelegd bij BinTTec. Mailen kan naar: tjepke@binttec.nl. Bellen kan naar: 031 – 86927813.