Empress management services
Image default
Mode en Kleding

Tanktops

Ben jij al tijden op zoek naar de perfecte tanktop voor jezelf, voor jouw medewerkers of voor jouw onderneming? Wordans is een textielgroothandel met meer dan 3000 verschillende artikelen.

Tanktops zijn het ideale kledingstuk die niet kan ontbreken in jouw kledingkast. Of je nou op zoek bent naar tanktops voor mannen of vrouwen, in maat XS of XXL, Wordans heeft het op voorraad.

Voor de ondernemer

Voor de ondernemer zijn de artikelen van Wordans echt ideaal. Je kunt de kledingstukken bijvoorbeeld gebruiken als werkkleding voor jouw werknemers. Het is heel eenvoudig de kleding aan jouw unieke bedrijfsstijl aan te passen. Kies een kleur die past bij jouw onderneming of druk er bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf op.

Ook voor de kledingontwerper, drukker of verkoper is het textiel van Wordans ideaal. De kleding hebben geen label of hebben een label die je kunt verwijderen waardoor het textiel uitermate geschikt is voor het doorverkopen in jouw eigen winkel. Je kan de kleding bedrukken en een eigen label toevoegen.

Voor de consument

Ook de consument kan terecht bij Wordans. Wordans biedt de allerbeste kwaliteit voor de beste prijzen. Je kan kiezen uit een groot aanbod aan textiel, zoals jassen, tassen, broeken, tanktops en truien.

Het is vooral voor consumenten die veel kleding in één keer willen kopen een geschikte keuze. Niet alleen het aantal verschillende kledingstukken dat je hier kan vinden is groot, ook de voorraad per kledingstuk mag er wezen. 

De beste prijs

Wordans kan de beste prijs garanderen. Wanneer je in bulk inkoopt, ontvang je een mooie korting. Hoe meer stuks je van een artikel koopt, hoe meer korting je dus ontvangt. 

Wordans

Wordans is de marktleider in textielgroothandel. Je kunt Wordans binden in Nederland, Europa, Noord-Amerika en Oceanië. Wordans heeft een catalogus met meer dan 63 merken en 3000 artikelen. Zo bieden zij werkkleding, petten en mutsen, tassen en kleding.

Voor de ondernemer is Wordans erg eenvoudig omdat Wordans textiel selecteert dat zeer geschikt is voor het doorverkopen door een andere partij of die makkelijk om te toveren zijn tot bedrijfskleding.
Wil jij graag meer weten over de voordelen die Wordans te bieden heeft? Bekijk dan de website eens voor meer informatie.