Empress management services
Image default
Mode en Kleding

Welke verschillende wegwerp overalls zijn er allemaal?

Welke verschillende wegwerp overalls zijn er allemaal?

Wegwerpoveralls zijn een soort wegwerpkleding die gemaakt zijn om één keer te worden gedragen en daarna te worden weggegooid. Ze worden meestal gedragen door medisch personeel en werknemers in de voedingssector die hun uitrusting moeten onderhouden en tegelijkertijd kruisbesmetting moeten vermijden.

Het kopen van Wegwerp overalls

Als u op zoek bent naar wegwerpoveralls voor uw werk of beroep, kunt u overwegen een werkoverall aan te schaffen. Ze beschermen niet alleen je dagelijkse kleding, maar ook je lichaam tegen vuil en schade door chemicaliën en verfproducten. Naast bescherming is het belangrijk dat een werkoverall comfortabel zit, zodat je je werk goed kunt doen. Er zijn verschillende soorten overalls op de markt, maar wegwerpoveralls zijn ideaal om vuile was en kleverigheid door chemicaliën of verfproducten te voorkomen.

Disposable overalls

Wegwerpoveralls zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten om u te helpen de klus goed te klaren. Als u op zoek bent naar een wegwerpoverall die u kunt gebruiken om te klussen, schilderen of spuiten, is een elastische wegwerpoverall van polypropyleen een uitkomst. Hij is gemakkelijk weg te gooien na gebruik en verkrijgbaar in één maat. De meeste elastische wegwerpoveralls hebben een rits en elastiek in de mouwen en broekspijpen.

Als u betrokken bent bij werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, is een categorie III type 5/6 wegwerpoverall ideaal om te dragen. Deze overalls voldoen aan EN 1073-2 en EN 1149-5.

Werkt u in de farmaceutische industrie en bent u op zoek naar werkoveralls van hoge kwaliteit, dan kunt u kiezen voor Tyvek Overalls. Deze overalls hebben een drielaags antistatisch SMS materiaal en hebben de best mogelijke pasvorm, zodat ze comfortabel zitten tijdens uw werk. De Tyvek overalls zijn ademend en hebben elastische kappen, taillebanden, polsen en enkels. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor het leggen van isolatie, het werken met hout en metaal of het strippen van asbest. Maar je ziet deze overalls ook regelmatig terug bij het schilderen, spuiten of het uitvoeren van algemeen onderhoud.