Empress management services
Image default
Mode en Kleding

Heb jij nog geen sport bh?

Heb jij nog geen sport bh? 

Ga jij met enige regelmaat sporten, maar draag je een elomi bh in plaats van een shock absorber bh tijdens een rondje hardlopen? Dan wordt het de hoogste tijd om hier ontzettend snel verandering in te brengen. Wist jij namelijk, dat je tijdens het sporten, door iedere neerwaartse beweging die je maakt niet alleen je voeten en benen belast, maar ook je borsten een flinke schok krijgen te verduren? Dit heb je misschien niet direct in de gaten, maar vooral wanneer je grotere borsten hebt, dan kan dit als enorm vervelend worden ervaren. Het dragen van een sport bh is dan dus zeker aan te raden. Draag jij er dus nog geen één, dan geven wij je maar liefst 3 redenen om dit per direct wel te doen.

Je vergroot de kans op hangende borsen

Hangende borsten, dat is toch iets voor vrouwen op leeftijd zal je denken? Toch is dit absoluut niet het geval. Ook meiden op jonge leeftijd, kunnen door beschadigd borstweefsel al te maken krijgen met slappe borsten. De reden dat dit gebeurt, is doordat je tijdens het sporten bij iedere beweging je borsten iets beschadigd, althans wanneer je geen sport bh draagt uiteraard. Om te voorkomen dat dit gebeurt, is het dus aan te raden dit per direct wel te gaan doen. Je kunt namelijk wel een prachtig lichaam hebben, wanneer je borsten met het dragen van een balconette bh meer naar de grond, dan naar boven wijzen, is dit natuurlijk niet bepaald aantrekkelijk.

Je krijgt last van je rug en schouders

Wanneer je sport in een normale bh, dan zullen je schouders, nek en rug de klappen voor je borsten moeten opvangen. Doordat je borsten geen spieren hebben, zijn ze in tegenstelling tot al onze andere ledematen niet in staat deze klappen zelf op te kunnen vangen. Door het het dragen van een goede sport bh worden deze klappen geabsorbeerd en wordt het gewicht gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dan je rug, nek en schouders overbelast raken en kun jij tijdens iedere workout tot het gaat je gaan om het maximale uit jezelf te kunnen halen. Dat is toch uiteindelijk iets wat iedere sporter graag wil. 

Wacht dus niet langer, want een goede sport bh shop je zowel online als in de winkel voor slechts enkele tientallen euro’s. Laten we eerlijk zijn, daar wil jij geen fysieke ongemakken voor ervaren. Vind je het lastig een geschikte variant te vinden, ga dan gerust eens langs bij een sportzaak, want dan helpen ze je met alle plezier met het vinden van een sport bh die bij jou past.