Empress management services
Image default
Mode en Kleding

Niet te duur, wel een perfect basisstuk

Goedkope witte tshirts vind je in allerlei vormen, soorten en maten. Maar iedereen heeft er wel één of meer in de kast hangen. Waar komt dat door? Goedkope witte tshirts (witte tshirts in het algemeen) zijn hét perfecte basisstuk voor iedere outfit. Tijdloos en seizoen loos kunnen deze basics een frisse start geven aan jouw outfit. Toch is het vinden van de perfecte versie van dit kledingstuk niet altijd even gemakkelijk. Wij geven je echter wat tips om de zoektocht iets eenvoudiger te maken.

De juiste fit

De fit is wellicht het belangrijkste deel van een basic wit T-shirt, deze moet immers altijd goed passen. Lang, kort, aansluitend of juist oversized? Kies een exemplaar wat voor jou het beste past en wat het lekkerste zit. Het allerbelangrijkste van een basic wit T-shirt is dat jij je comfortabel erin voelt.

Heb je het liefst een aansluitende pasvorm? Kies dan voor een shirt van katoen met een percentage elastaan. Door deze materiaal-mix sluit het perfect aan om je lichaam. Zuiver katoen rekt namelijk niet mee en is juist een betere optie als je op zoek bent naar een shirt met normale pasvorm.

Halslijn

De meeste basic tshirts hebben een ronde hals of v-hals. Je kunt echter ook tshirts vinden met U-vormige hals, boothals óf met een polokraagje. Er is van alles mogelijk, maar zorg er zeker voor dat de hals niet té laag is.

https://web-wings.nl/