Empress management services
Image default
Bedrijven

Kwalitatief hoogwaardige reserveonderdelen voor hogedruk membraanpompen

Wanneer de accu van uw auto het begeeft, heeft u twee keuzes: deze vervangen door een origineel reserve-exemplaar of op zoek gaan naar een merkloze accu om flink wat geld te kunnen besparen. Eerlijk is eerlijk, dit scheelt vaak wel een slok op een borrel. Op de lange termijn legt het vaak echter geen windeieren. Hetzelfde geldt voor hogedruk membraanpompen. Alhoewel de apparaten en hun losse onderdelen doorgaans zeer duurzaam zijn, komt er altijd een moment waarop vervanging noodzakelijk is. Het gebruik van goedkope, onechte onderdelen komt een pomp echter nooit ten goede.

Originele onderdelen voor de meest uiteenlopende pomptypen

Bent u op zoek naar reserveonderdelen voor hogedruk membraanpompen of andere pomptypen? Dan bent u bij ingenieursbureau PromoTec aan het juiste adres. Het bedrijf staat bekend om zijn snelle levering. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over lange stilstand en productie- en omzetverlies. Veel onderdelen zijn op voorraad, waardoor een snelle levering zelfs gegarandeerd kan worden. Het bedrijf gebruikt uitsluitend originele onderdelen. Ook heeft het van diverse pompmerken kant-en-klare kits die aanzienlijk goedkoper uitvallen dan alle losse onderdelen bij elkaar.

Reserveonderdelen én onderhoudsservice

Het Hilversumse bedrijf is een bekende distributeur van centrifugaalpompen, verdringerpompen en dempers. De producten worden stuk voor stuk gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij hebben ze ook nog eens weinig onderhoud nodig. Uiteraard kunt u om onderhoud nooit helemaal heen. Ook daar is PromoTec u graag bij van dienst. Het bureau beschikt over een eigen servicedienst en heeft een werkplaats die van een professionele testinstallatie is voorzien.

Onafhankelijke distributeur

Het bedrijf levert industriële pompen, waaronder hogedruk membraanpompen, maar ook dempers. Het is gespecialiseerd is asafdichtingsloze, lek- en uitstootvrije pompen. De expert op dit gebied is niet gebonden aan één of enkele fabrikanten, waardoor het binnen de branche een gerenommeerde, maar onafhankelijke positie heeft. De adviezen die u van de hier werkzame specialisten ontvangt, zijn dus enkel gestoeld op kennis en niet op samenwerkingsverbanden.

https://promotec.nl/