Empress management services
Image default
Cadeau

Zelf de ideale kerstpakketten samenstellen met deze 3 tips

Zelf kerstpakketten samenstellen kan op verschillende manieren. Je kunt de winkel in gaan en een aantal producten bestellen en deze zelf in een mandje plaatsen en mooi aankleden. Ook al is dat een heel uniek en persoonlijk geschenk, het neemt ook erg veel tijd in beslag. Het is gemakkelijker om iemand te vragen om dit voor je te doen. Een specialist weet niet alleen welke producten goed bij elkaar passen, deze kan je pakket ook mooi inpakken en er visueel iets heel speciaals van maken. Daarvoor betaal je wel veel geld. Zelf kerstpakketten samenstellen doe je het beste en goedkoopste met een online winkel. En deze drie tips komen je dan vast goed van pas.

 

1.      Kerstpakketten samenstellen met een boodschap

Als jij besloten hebt dat je zelf je kerstpakketten samenstellen gaat, dan is dat de ideale gelegenheid om er iets speciaals van te maken. Wil je je personeel motiveren en waardering laten zien, dan voeg je een boodschap toe aan je kerstpakket. Om dat te doen zoek je naar een gezamenlijke overeenkomst die iedereen deelt. Een belangrijke prestatie die het afgelopen jaar geleverd is, is dan een uitstekende keuze. Hebben jullie een grote Amerikaanse klant binnengehaald? Dan kies je voor een inhoud met een Amerikaans thema. Je laat dan zien dat je de inzet van je personeel waardeert en ook waarom.

 

2.      Geef je personeel inspraak in de inhoud

Jij bepaalt wat de inhoud van de kerstpakketten wordt en dat geeft je alle vrijheid. Die vrijheid levert ook veel stress op, want het succes van het kerstpakket is nu volledig jouw verantwoordelijkheid. Als je je personeel inspraak geeft in de inhoud deel je deze verantwoordelijkheid enigszins. Daarbij kun je dan kerstpakketten samenstellen waar iedereen blij mee is. Een goede manier om je personeel bij deze beslissing te betrekken is door een enquête rond te sturen. In deze enquête vraag je ze wat ze graag in het kerstpakket zouden willen ontvangen. Houd het kort. Met de onderstaande vragen krijg je voldoende informatie om te gebruiken wanneer je de kerstpakketten gaat samenstellen.

  • Hoe ziet volgens jou het ideale kerstpakket eruit?
  • Wat vond je goed en wat was minder goed aan het kerstpakket van vorig jaar?
  • Is er iets wat je deze keer graag in je kerstpakket zou willen ontvangen?

 

3.      Laat zien wie de afzender is

De prestaties die geleverd zijn geven je een gezamenlijke overeenkomst om te gebruiken, maar jullie werken ook allemaal voor hetzelfde bedrijf. Het is goed om daar ook aandacht aan te besteden bij het kerstpakketten samenstellen, want dan creëer je een gevoel van saamhorigheid en eenheid. Kies voor producten in je huiskleur, bijvoorbeeld, en iedereen begrijpt wat je daarmee bedoelt. Je kunt ook een artikel toevoegen die refereert aan wat jullie doen. Installeren jullie bijvoorbeeld zonnepanelen, dan kun je kiezen voor een powerbank of radio die opgeladen wordt door middel van zonnecellen. Zelf kerstpakketten samenstellen is een uitstekende keuze en doe je dat goed, dan maak je van het volgende eindejaarsgeschenk echt iets bijzonders.