Empress management services
Image default
Groothandel

Een stijlvolle standaardfles of op maat gemaakte PET-fles vindt u bij deze fabrikant

Of u nu shampoo of een schoonmaakmiddel produceert, een mooie verpakking is dan bijzonder belangrijk voor het succes ervan. U wilt uiteraard zoveel mogelijk flessen van uw product verkopen en dan is de verpakking het visitekaartje dat kopers aantrekt en overhaalt. Hoe goed uw shampoo ook is, met een saaie en oninteressante PET-fles zal u er veel minder van verkopen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en PET Power is dan de beste fabrikant voor u. Deze specialist geeft u de keuze uit honderden standaardmodellen, een groot aantal verschillende sluitingen en aantrekkelijke etiketten. Heeft u iets anders voor ogen, dan kunt u uw PET-fles op maat laten maken. Bij deze specialist vindt u dus ongetwijfeld wat u zoekt.

De handige configurator

Het is onmogelijk om uit alle honderden modellen een keuze te maken. De media-fles is bijvoorbeeld erg populair, maar deze is onderdeel van de pharma bottles-lijn en dus specifiek bedoeld voor de farmaceutische industrie. Met de configurator voert u uw benodigdheden in en alle flessen die voor u geschikt zijn komen naar voren. Zo vindt u tussen het enorme aanbod de ideale PET-fles voor uw product. Het enige wat u dan nog moet doen is een sluiting kiezen en het etiket (laten) ontwerpen. Vanaf dat moment is uw stijlvolle PET-fles een feit.

Koop flessen voor de farmaceutische industrie

PET Power produceert veel flessen voor de farmaceutische industrie en de media-fles is daar een goed voorbeeld van. In deze sectie vindt u wel 15 verschillende families die allen voor deze specifieke industrie geschikt zijn. Zo kunt u de media-fles aanschaffen in verschillende inhoudsmaten en kan deze ook worden aangeleverd met een steriliteitsniveau dat voldoet aan de regels van de pharmacopoeia. Ze worden in een class C-omgeving geproduceerd en de steriliteit is dus volledig regelbaar. Met een PET-fles of media-fles van deze specialist gaat u vol zelfvertrouwen de verkoopfase in.