Empress management services
Computers / Internet / Web Design and Development

Een loodgietschop voor de liefhebber en ondernemer

 

Een webshop voor alleen de echte liefhebbers. Ook voor de particulieren zelf aan de slag gaan zijn wij het aangewezen bedrijf. Metalen buizen en fittingen behoren al jaren tot ons assortiment. Voor het aanschaffen van hoogwaardig installatiemateriaal, verwarmingsproducten of sanitair heeft u echt genoeg aan onze unieke collectie. Zo heeft uw Loodgietshop onder andere kunststofbuizen, metalen buizen, pvc-afvoer materiaal, knelsystemen, fittingen en vele soorten gereedschap in ons assortiment. Ook hebben wij een uitgebreide keuze aan cv-appendages, ketels, boilers, thermostaten, radiatoren, keramiek, kranen, doucheschermen, spoelsystemen en alles voor bad en douche. Of u nu professioneel loodgieter bent of klusser, wij leveren al jaren aan zowel bedrijven als particulieren. Bij vragen of vrijblijvend advies over bepaalde producten kunt u ons gerust bellen. Wij helpen u graag verder.

 

 

Bestellen bij de loodgietshop

Bent u de volgende tevreden klant die een bestelling gaat plaatsen bij de Loodgietshop? Natuurlijk bestel u liever alles in een overzichtelijke webshop, op die manier hoeft u niet verder te zoeken en bent u morgen voorzien van de gehele bestelling, geheel op maat. Daarom is het zo verdomd handig dat de Loodgietshop alles heeft wat u nodig heeft met betrekking tot loodgieterswerk. Dat is heerlijk nieuws voor zowel de professionals als de mensen die zelf thuis klusjes hebben die opgeknapt moeten worden. Zelf klussen is voor veel mensen een heerlijke uitlaatklep. U leest het al, er is maar een winkel waar u al uw spullen kan gaan aanschaffen. Wij zien uw bestelling rustig tegemoet. Wanneer er voor 16:00 wordt besteld is de bestelling morgen al in huis.

 

Loodgietshop voor alle klusjes

Heeft u thuis een klusje die nu echt eens opgepakt moet worden? Kies dan snel welke spullen u denkt nodig te hebben. Natuurlijk is het voor iedereen een bekend recept. Daarom zijn onze kenners telefonisch bereikbaar om u te voorzien van het broodnodige advies.