Empress management services
Image default
Woning en Tuin

Zonwering voor binnen en buiten

Lees in dit artikel over zonwering. Het is van belang om direct zonlicht uit uw woning of kantoor te houden, ondanks de eventuele aanwezigheid van warmtewerend isolatieglas. Er zijn veel oplossingen om fel zonlicht tegen te houden, en de ene methode is nog mooier en stijlvoller dan de ander, zowel binnne als buiten.

 

Fel licht is niet mooi en gezond

Zonwering specialisten weten ze maar al te goed dat fel zonlicht tegenhouden alleen al goed is om te voorkomen dat er iets niet gaat verschieten. Ook achter glas kunnen objecten kleur verliezen als er direct zonlicht op komt. Daarbij draagt niemand een zonnebril in huis, laat daarom het felle zonlicht buiten. Nu zijn er bij zonwering Ede veel mogelijkheden om te verduisteren. Ronduit klassiek zijn zonneschermen en jaloezieën. Jaloezieën zijn trouwens weer helemaal terug van weggeweest. U kunt het licht er deels mee tegenhouden, maar ook volledig als u bijvoorbeeld TV wilt kijken. Jaloezieën is prachtige raamdecoratie. Het is mooi, zoiets ouderwets als jaloezieën in een nieuw jasje. Maar zonwering Ede heeft meer.

 

Buiten- of binnenzonwering?

Op het gebied van zonweringen heeft de tijd alles behalve stilgestaan. Er zijn veel nieuwe innovaties, maar ook beproefde systemen van nieuwe materialen. De eerste keuze hierin, wilt u een zonwering binnen of buiten uw ramen hebben? Omdat de zomers steeds warmer worden, wordt een zonwering buiten steeds meer geadviseerd. Hierbij kun je denken aan een mooie tuin overdekking met zonneschermen of terrasoverkappingen.

Het materiaal voor een zonwering buiten is natuurlijk bestand tegen elementen zoals regen. Aluzon in Ede heeft iets moois in het assortiment voor als u een wintertuin in een serre heeft, of als u zoiets achter uw huis wilt. De serre of veranda zelf is dan te verduisteren, en daardoor ook de achterzijde van de woning. Als u dat te technisch vindt, of u heeft helemaal geen plek voor een veranda, markiezen, screens, rol- en vouwgordijnen zijn ook leverbaar, evenals plisségordijnen, lamellen en shutters.

Zo is er op gebied van zonweringen voor ieder wat wils, passend bij ieder interieur. U hoeft dus niet met fel zonlicht in uw woning of kantoor te zitten, er zijn tal van oplossingen met zonweringen.